Haber Detayı
10 Eylül 2019 - Salı 09:58 Bu haber 14876 kez okundu
 
Cafer Bal, Konya Orman Bölge Müdürlüğü Görevine Atandı
BEYŞEHİR - Hemşehrimiz İsmail Üzmez'in Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü görevine atanmasının ardından, Beyşehir ve bölgemiz için ikinci bir sevindirici bürokrat ataması haberi daha geldi
Güncel Haberi
Cafer Bal, Konya Orman Bölge Müdürlüğü Görevine Atandı

BEYŞEHİR - Hemşehrimiz İsmail Üzmez'in Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü görevine atanmasının ardından, Beyşehir ve bölgemiz için ikinci bir sevindirici bürokrat ataması haberi daha geldi...

2007-2011 yılları arasında Beyşehir Orman İşletme Müdür Yardımcısı olarak görev yapan, 2015 yılından bu yana ise Kütahya Orman Bölge Müdür Yardımcılığı görevinde olan hemşehrimiz Sayın Cafer Bal, Konya Orman Bölge Müdürlüğü görevine atandı.

Önümüzdeki günlerde yapılacak devir teslimin ardından bu görevi Muhammed Çolak Bey'den devralarak yeni görevine başlaması beklenen hemşehrimiz Cafer Bey'e yeni görevinde başarılar diliyoruz.

CAFER BAL KİMDİR

1973 Yılında Konya İli Beyşehir İlçesinde doğdu.

1995 Yılında K.T.Ü. Orman Fakültesi Orman Mühendisliği bölümünden Mezun oldu.

2013 Yılında S.D.Ü. Fen Bilimleri Enstitüsü Orman Mühendisliği bölümünde Yüksek lisansını tamamladı.

1996 – Yılında (Mülga) Bakanlık İç Anadolu Bölge Müdürlüğü Seydişehir Orman Fidanlık Müdürlüğünde Yevmiyeli Mühendis olarak göreve başladı.

1997-1998 Yılında M.E.B da öğretmenlik yaptı.

1998-2007 yılları arasında sırasıyla Ankara Orman Bölge Müdürlüğü Çerkeş Orman İşletme Müdürlüğü Çerkeş Orman İşletme Şefliği, Konya Orman İşletme Müdürlüğü Hadim Orman İşletme Şefliği, Beyşehir Orman İşletme Müdürlüğü Seydişehir Orman İşletme Şefliği görevlerini yürüttü.

2007-2011 yılları Konya Orman Bölge Müdürlüğü Beyşehir Orman İşletme Müdür Yardımcısı, 2011 Yılında Konya Orman Bölge Müdürlüğü B.T.İ Şube Müdürü 2012-2015 Yıllarında Konya Orman Bölge Müdürlüğünde Fidanlık Müdürü olarak çalıştı.

01.09.2015 tarihinden itibaren Kütahya Orman Bölge Müdür Yardımcılığı görevini yürütüyordu.

Cafer Bal; evli ve 2 çocuk babasıdır.
Bal’ın TÜBİTAK Tarım Orman Dergisinde Karaçamda Gövde çapı ve gövde hacmi denklemlerinin geliştirilmesi konulu Prof. Dr. Ramazan Özçelik ile birlikte bilimsel makalesi yayımlandı.

 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Cafer, Bal,, Konya, Orman, Bölge, Müdürlüğü, Görevine, Atandı,
Yorumlar
Haber Yazılımı