Haber Detayı
11 Ocak 2021 - Pazartesi 15:38 Bu haber 3965 kez okundu
 
CHP Beyşehir ilçe teşkilatından ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı
BEYŞEHİR - CHP Beyşehir İlçe Başkanlığı, Beyşehir'de yaşayan ihtiyaç sahiplerine gıda yardımında bulundu.
Yaşam Haberi
CHP Beyşehir ilçe teşkilatından ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı

BEYŞEHİR - CHP Beyşehir İlçe Başkanlığı, Beyşehir'de yaşayan ihtiyaç sahiplerine gıda yardımında bulundu.

CHP İlçe Başkanı Rıdvan Şenyurt, yaptığı açıklamada, hayırsever bir partili tarafından finanse edilen organizasyonla başlattıkları kampanya çerçevesinde 156 ihtiyaç sahibine gıda yardımında bulunduklarını belirtti.

Yardımsever partiliye ilçe örgütü adına teşekkür ettiklerini bildiren Şenyurt, "Bu yardım poşetlerini partili, partisiz gözetmeksizin elimizde listesi bulunan ilçemizdeki tüm ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Şubat ayında benzer bir organizasyonu tekrar yapmayı planlıyoruz ki, bu konuda geri dönüşler çok iyi oldu. Burada altını çizmek istediğimiz şey, biz bunu ilçe örgütü olarak yapıyoruz ama kesinikle ve kesinlikle siyasi kimlik ayırt etmeden bu organizasyonu tamamlıyoruz. Bundan sonraki kampanyalarda da öncelikle ihtiyaç sahibi kimse onlara bu yardımları ulaştıracağız" dedi.

Başkan Şenyurt, pandemi döneminde insanların hem sosyal hem de ekonomik olarak bayağı bir yıprandığına dikkati çekerek, dağıttıkları miktarın çok büyük meblağlar tutmasa da insanlardan bir gülümseme ve teşekkür almalarının kendileri için büyük onur kaynağı olacağını dile getirdi.

Şenyurt, "Yardım poşetlerimizin içerisinde ayçiçek yağı, sucuk, bir koli yumurta ve ekmek gibi gıda maddeleri yer aldı. Bundan sonraki kampanyalarımızda hem zor durumda olan özellikle yerel esnaflarımızdan yine partili partisiz gözetmeden tedarik yoluna giderek hem onlara bir nebze de olsa destekte bulunmak, hem de dağıttığımız zor durumdaki vatandaşlarımıza bir katkıda bulunmak istiyoruz" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: CHP, Beyşehir, ilçe, teşkilatından, ihtiyaç, sahiplerine, gıda, yardımı,
Yorumlar
Haber Yazılımı