Haber Detayı
19 Haziran 2014 - Perşembe 12:46 Bu haber 4059 kez okundu
 
Çocuklar hayallerini göle bıraktı
BEYŞEHİR-Beyşehir’de yaşayan çocuklar, “Vira Bismillah Beyşehir” etkinliği kapsamında Beyşehir Gölü sularına geleceğe yönelik hayallerini içeren mektuplar bıraktı.
Güncel Haberi
Çocuklar hayallerini göle bıraktı

       BEYŞEHİR-Beyşehir Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde hayata geçirilen ‘Geleceğe mektup’ adlı proje kapsamında, ilk ve ortaokul öğrencileri tarafından geleceğe dair yazılan mektuplar, Beyşehir Gölü’nün derinliklerine bırakıldı.
        Beyşehir Belediyesi tarafından Beyşehir Asayiş Jandarma Botu'nun bulunduğu kıyıda gerçekleştirilen 'Vira Bismillah Beyşehir' adlı programın son bölümünde ilk ve ortaokul öğrencileri tarafından geleceğe dair yazılan mektuplar, öğrenciler ve protokol üyeleri tarafından Beyşehir Gölü’nün derinliklerine bırakıldı.
         Program öncesi Beyşehir Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları Kulübü tarafından halk oyunları gösterileri yapılırken, jandarma botu ile göle açılan protokol üyeleri ve öğrenciler cam şişeler içerisine yerleştirilen mektupları göl sularına bıraktı.
         Etkinliklerin düzenlenmesinde emeği geçenlere ve ‘geleceğe mektup’ adlı proje kapsamında mektup yazan öğrencilere teşekkür eden Başkan Murat Özaltun, “Vira Bismillah etkinlikleri kapsamında bugün son olarak öğrencilerimizin kaleme aldığı mektupları göl suları ile buluşturduk.”dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİRBeyşehir’de, yaşayan, çocuklar, “Vira, Bismillah, Beyşehir”, etkinliği,
Yorumlar
Haber Yazılımı