Haber Detayı
03 Mayıs 2018 - Perşembe 11:02 Bu haber 6537 kez okundu
 
Çocukların Gözünde Yaşadığı Şehir, Sergisi
BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesinde, “çocukların gözünde yaşadığı şehir” konulu fotoğraf yarışmasında dereceye giren ve sergileme alan eserler, ödül töreni sonrası açılışı gerçekleştirilen fotoğraf sergisi ile fotoğraf severlerin beğenisine sunuldu.
Eğitim-Kültür Haberi
Çocukların Gözünde Yaşadığı Şehir, Sergisi

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi’nin de katkı ve destekleriyle Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Fotoğraf Kulübü tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında bu yıl 6’ıncısı düzenlenen fotoğraf yarışmasında dereceye giren isimler belli oldu, ödüller sahiplerini buldu.

       Beyşehir’deki ortaokullarda öğrenim gören 5’inci sınıf öğrencileri arasında düzenlenen geleneksel fotoğraf yarışmasında Beytepe Ortaokulu’ndan Salih Ertuğrul Akış’ın çekimini yaptığı Beyşehir fotoğrafı jüri tarafından birincilik ödülüne layık görülürken, Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu’ndan Batuhan Mızrak ikinci, Ali Rıza Celeboğlu Ortaokulu’ndan Ela Naz Durgun ise eseriyle üçüncü oldu. Necip Fazıl Kısakürek İmam Hatip Ortaokulu’ndan Havvanur Bozkoya Beyşehir Fotoğraf Kulübü özel ödülünün sahibi oldu. Yarışma sonunda sergilemeye layık görülen eserler de belirlendi.

      Yarışmada dereceye giren ve sergileme alan eserlerin sahibi öğrencilerin belli olmasının ardından düzenlenen ödül töreninde hak sahipleri ödüllerine kavuştu.

       Beyşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri’nden Taşköprü Aile Çay Bahçesi’nde gerçekleştirilen ve çok sayıda fotoğraf sever ile öğrenci ailelerinin katıldığı ödül töreninde, sona eren yarışmada derece elde eden isimlere tablet ve MP3 çalar ile kırtasiye çeklerinden oluşan ödülü, sergileme alanlara ise başarı belgeleri verildi.  Topladığı 6 bin adet mavi kapakla birinci gelen Fehmi Tuna Çiftlik’e ise özel çevre ödülü verildi.

      Ödül töreninin ardından dereceye giren ve sergileme alan eserler, açılışı yapılan fotoğraf sergisi ile fotoğraf severlerin beğenisine sunuldu. Fotoğraf sergisinin bir hafta süreyle açık kalacağı belirtildi. Katılımcıların yarışmaya katıldıkları  “Çocukların gözünden yaşadığı şehir” konulu fotoğrafları, geçici olarak okullara kulüp tarafından dağıtılan fotoğraf makineleri sayesinde çektiği kaydedildi.  

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Çocukların, Gözünde, Yaşadığı, Şehir,, Sergisi,
Yorumlar
Haber Yazılımı