Haber Detayı
30 Temmuz 2021 - Cuma 12:19 Bu haber 5004 kez okundu
 
Cura ve Meriç’den Beyşehir TSO’ya ziyaret
BEYŞEHİR - KTO Karatay Üniversitesi’nden Konya Bölgesi Ticaret Odaları Akademik Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Fatih Cura ve Konya Ticaret Odası Dış Ticaret Merkezi Uzmanı Ferit Meriç Beyşehir Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.
Güncel Haberi
Cura ve Meriç’den Beyşehir TSO’ya ziyaret

BEYŞEHİR - KTO Karatay Üniversitesi’nden Konya Bölgesi Ticaret Odaları Akademik Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Fatih Cura ve Konya Ticaret Odası Dış Ticaret Merkezi Uzmanı Ferit Meriç Beyşehir Ticaret ve Sanayi Odasını  ziyaret etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Akbıyık, Yönetim Kurulu Üyeleri İlker Gümüşel ve Mustafa Yılmaz’ın ev sahipliği yaptığı zirayette; BTSO Akademik Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Fatih Cura, Konya bölgesi ekonomik göstergeleri hakkında bir sunum yaptı.

KTO Dış Ticaret Merkezi Uzmanı Ferit Meriç’te KTO Dış Ticaret Merkezi faaliyetleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Başkan Akbıyık yeni ihracat yapacak olan ve ihracatını artırmak isteyen üyelerimizin KTO Dış Ticaret Merkezi çalışmalarından nasıl faydalanabilecekleri hakkında Odamız ve KTO Dış Ticaret Merkezi iş birliğiyle bir bilgilendirme semineri yapmayı planladıklarını söyledi.

Başkan Akbıyık kendilerine teşekkür ederek, “yapılacak olan çalışmaların ihracatçı üyelerimizin sayısının artmasına ve ihracat yapan üyelerimizin ihracatlarına katkı sağlamasını temenni ediyorum” dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Cura, ve, Meriç’den, Beyşehir, TSO’ya, ziyaret,
Yorumlar
Haber Yazılımı