Haber Detayı
09 Nisan 2017 - Pazar 11:59 Bu haber 6769 kez okundu
 
Derbent Kaymakamı Öğrencilerle Buluştu
DERBENT - Derbent İlçe Kaymakamı Aziz Kayabaşı, kariyer günleri etkinliğinde öğrencilerle biraraya geldi.
Bölgeden Haberi
Derbent Kaymakamı Öğrencilerle Buluştu

DERBENT - Derbent Kaymakamı Kayabaşı, Derbent Eğitimde Kaliteyi İyileştirme Projesi (EKİP 42) etkinlikleri kapsamında ortaokul ve lise öğrencileriyle buluştu. 

Derbent İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Kariyer Günleri'nin konuğu olan Kayabaşı, Derbent Lisesi, İmam Hatip Ortaokulu ve Derbent Ortaokulu'nun öğretmen ve öğrencileriyle biraraya gelerek mesleki tecrübelerini paylaştı.

İlçe Mili Eğitim Müdürü Adem Yıldız'ın da katıldığı etkinlikte, konuşma yapan Kayabaşı, Derbent Kaymakamlığı'nı da tanıtırken, farklı konularda öğrencilerine tecrübelerini aktardı. İyi bir mesleğe sahip olmanın ilk koşulunun disiplinli bir ders çalışmaktan ve insanın ufkunu açacak seçkin kitapları okumaktan geçtiğini anlatan Kayabaşı, her başarı veya başarısızlığın öncelikle kişinin kendisiyle ilgili olduğunu belirtti. EKİP 42 kapsamında Kaymakamlık ve Mili Eğitim Müdürlüğü'nün destekleriyle ilçe genelinde başlatılan kitap okuma seferberliğine de değinen Kayabaşı, öğrencilerin bu seferberliğe iştirak ederek hem akademik, hem de sosyal yönden büyük ilerlemeler kaydedeceğini vurguladı. Kayabaşı, farklı meslek gruplarıyla yapılan kariyer günlerinin öğrencilere yeni ufuklar açacağını kaydetti. 

Kaynak: Editör: BGRT
Etiketler: Derbent, Kaymakamı, Öğrencilerle, Buluştu,
Yorumlar
Haber Yazılımı