Haber Detayı
19 Şubat 2020 - Çarşamba 18:01 Bu haber 4064 kez okundu
 
Derebucak’ta “sinemaya gitmeyen öğrenci kalmasın” projesi
DEREBUCAK - Derebucak'da yürütülen "sinemaya gitmeyen öğrenci kalmasın" projesi çerçevesinde öğrenciler ilk kez beyaz perde heyecanı yaşadı.
Bölgeden Haberi
Derebucak’ta “sinemaya gitmeyen öğrenci kalmasın” projesi

DEREBUCAK - Derebucak'da yürütülen "sinemaya gitmeyen öğrenci kalmasın" projesi çerçevesinde öğrenciler  ilk kez beyaz perde heyecanı yaşadı.

Derebucak Belediye Başkanı Ahmet Kısa, yaptığı açıklamada, Derebucak Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü işbirliği ilçede sinemaya hiç gitmemiş öğrencileri sinemayla buluşturmak amacıyla yeni bir projeyi hayata geçirdiklerini söyledi.

Projeye dahil ettikleri öğrencilerin Belediye tarafından Beyşehir'deki Kültür ve Yaşam Merkezi'nde bir süre önce faaliyete başlayan sinemaya götürüldüğünü belirten Başkan Kısa, "Ben de birinci bölüme katılım sağlayan öğrencilerimizin beyaz perde heyecanına ortak oldum. Öğrencilerimizin sinemada film izleme sevinçleri gerçekten görülmeye değerdi. Katılım sağlayan öğrencilerimize, izin veren velilerimize, projeye destek veren katkı sağlayan öğretmenlerimize, İlçe Milli Eğitim ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlerimize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Kısa, ilçenin kırsal kesiminde yaşayan ve daha önce sinemaya gitmeyen Derebucaklı çocukların proje kapsamında beyaz perdeyle buluşturulmaya devam edileceğini sözlerine ekledi. 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Derebucak’ta, “sinemaya, gitmeyen, öğrenci, kalmasın”, projesi,
Yorumlar
Haber Yazılımı