Haber Detayı
17 Temmuz 2019 - Çarşamba 10:44 Bu haber 8044 kez okundu
 
Derebucak'ta Tanışma ve Kaynaşma Etkinliği
DEREBUCAK - Derebucak ilçesinde, bu yıl ikincisi düzenlenen Tanışma ve Kaynaşma Etkinliği düzenlendi.
Bölgeden Haberi
Derebucak'ta Tanışma ve Kaynaşma Etkinliği

DEREBUCAK - Derebucak ilçesinde, bu yıl ikincisi düzenlenen Tanışma ve Kaynaşma Etkinliği düzenlendi.

Derebucak Belediyesi ve Derebucak Sosyal Hizmetleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından müşterek organize edilen etkinlik yurtdışında yaşayan gurbetçilerle ilçede yaşayan Derebucaklılar’ı biraraya getirdi. 


Derebucak Belediye Başkanı Ahmet Kısa, etkinlikte yaptığı konuşmada, vatandaşlara ve katılımcılara göstermiş olduğu yoğun ilgiden dolayı teşekkür etti.

Kaymakam Coşkun Doğan ise, bu tür etkinliklerin birlik ve beraberlik ile yöre halkının tanışıp kaynaşmasında önemli rolü olduğunu dile getirdi. 

Düzçam mesire alanında düzenlenen ve Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan etkinlikte yöresel oyunlar da canlandırıldı. Çığındırık, apış atma, omuz atma, çelik çomak oyunlarına katılan yetişkinler de renkli görüntüler oluşturdu. Etkinliğe katılan çocuklar için yöresel özel animasyon ekibinin gösterilerinin de yer aldığı etkinlik halı saha futbol müsabakalarının ardından sona erdi. 


Etkinliğe, Derebucak Kaymakamı Coşkun Doğan, İlçe Belediye Başkanı Ahmet Kısa, kurum amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Derebucak'ta, Tanışma, ve, Kaynaşma, Etkinliği,
Yorumlar
Haber Yazılımı