Haber Detayı
31 Mart 2022 - Perşembe 10:45 Bu haber 7152 kez okundu
 
Derya Arms, Malezya’daki Fuarda Da Yerini Aldı
BEYŞEHİR - Beyşehir Organize Sanayi Bölgesi'nde üretim yapan firma ürünlerini Kuala Lumpur'da görücüye çıkardı
Ekonomi Haberi
Derya Arms, Malezya’daki Fuarda Da Yerini Aldı

BEYŞEHİR - Beyşehir Organize Sanayi Bölgesi'nde üretim yapan firma ürünlerini Kuala Lumpur'da görücüye çıkardı...

1998 yılından bu yana Beyşehir bölgesinde toplam 30 bin metrekarelik kapalı alanı sahip, AR-GE, tasarım ve makine bazlı üretim yapan MÜSİAD Seydibey üyesi Derya Arms, Türk Savunma Sanayi olarak 32 firma ve kuruluş ile Malezya’nın başkenti Kuala Lumpur’da 28-31 Mart 2022 tarihleri arasında düzenlenen Asya Savunma Hizmetleri Fuarı’nda (DSA 2022) Level 2 Hall 8’de 8160 numaralı stantta yerini aldı.

Standı, Türkiye’nin Malezya Büyükelçisi Merve Sefa Kavakçı ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin de ziyaret etti.

MÜSİAD Seydibey’den yapılan açıklamada, “Üyemiz Derya Arms’ı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz” denildi.

Öte yandan, Malezya'daki savunma fuarında en büyük yerin Türkiye'ye ayrılması dikkat çekti.

Türk şirketlerinin kullandığı fuar alanı, Malezya'nın yanı sıra ABD, Hindistan, Almanya, Polonya, İsviçre, Fransa, İspanya, Tayland, Avusturya dahil 18 ülkenin paylaştığı fuar alanının neredeyse yarısını kaplıyor.

DSA Direktörü Nadeem Abdul Rahman, Türk heyetinin çeşitli ürünler içeren toplam 60 şirket tarafından temsil edildiğini bildirdi.

Savunma Sanayi Başkanlığı, Türkiye Savunma ve Havacılık Sanayi İhracatçıları Birliği, TUSAŞ, ASELSAN, ROKETSAN, Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret A.Ş. (STM), Makine ve Kimya Endüstrisi ve OTOKAR'ın da aralarında olduğu Türk şirketleri fuara katılım sağlıyor.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Derya, Arms,, Malezya’daki, Fuarda, Da, Yerini, Aldı,
Yorumlar
Haber Yazılımı