Haber Detayı
26 Temmuz 2018 - Perşembe 10:14 Bu haber 5232 kez okundu
 
Doğanbeyliler’den Özaltun’a Teşekkür Plaketi
BEYŞEHİR - Doğanbeyliler Vakfı Başkan Yardımcısı Süleyman Erol ve Doğanbeyliler İstanbul Dernek Başkanı Seyit Ali Tüz Beyşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.
Güncel Haberi
Doğanbeyliler’den Özaltun’a Teşekkür Plaketi

BEYŞEHİR - Erol ve Tüz, kendilerine eşlik eden Doğanbey Mahallesi Muhtarı Ali Uçaralp ile birlikte Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun’u makamında ziyaret etti.

       Vakıf ve dernek yöneticileri, Belediye Başkanı Murat Özaltun’u dernek ve vakfa bugüne kadar verdiği destek ve katkılardan ötürü teşekkür ederken, 28-29 Temmuz tarihleri arasında Doğanbey Mahallesi’nde İstanbul, İzmir, Konya ve Doğanbey’den oluşan tertip komitesi tarafından düzenlenecek olan geleneksel 26.Doğanbeyliler Günü etkinliğine davet etti. Erol, daha sonra Özaltun’a bir teşekkür plaketi takdim etti.

         Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Özaltun ise sivil toplum örgütlerinin önemine vurgu yaparken, Beyşehir’e bağlı taşra mahallelerinde yapılan geleneksel etkinliklerin yöre insanının birlik ve beraberliğe, kaynaşmasına çok önemli katkılar sunduğunu belirtti.

         Özaltun, “Bu tür etkinlikler sayesinde gurbette yaşayan hemşerilerimiz de doğup büyüdükleri topraklara gelerek hem sıla-i rahim yapıyor, hem de eş, dost ve akrabalarıyla yeniden bir araya gelerek özlem gideriyor. Dostluklar daha iyi perçinleniyor, uzak diyarlarda yaşayan yeni kuşaklar da bu vesileyle birbirini  tanıma imkanı buluyor. Dolayısıyla bu tür etkinliklere verdiğiniz desteklerden ötürü gurbetteki hemşerilerimize aktif olarak yürüttükleri vakıf ve dernek çalışmalarından ötürü canı gönülden teşekkür ediyorum. Asıl teşekkürü sizler hak ediyorsunuz, plaket jestinizden dolayı da ayrıca şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Doğanbeyliler’den, Özaltun’a, Teşekkür, Plaketi,
Yorumlar
Haber Yazılımı