Haber Detayı
22 Mart 2021 - Pazartesi 12:09 Bu haber 3243 kez okundu
 
Doğaseverler, Çanakkale Şehitlerini unutmadı
BEYŞEHİR - Konyalı doğaseverler, Beyşehir ilçesinde düzenlenen doğa yürüyüşünde biraraya geldi.
Yaşam Haberi
Doğaseverler, Çanakkale Şehitlerini unutmadı

BEYŞEHİR - Konyalı doğaseverler, Beyşehir ilçesinde düzenlenen doğa yürüyüşünde biraraya geldi.

Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Doğa Yürüyüşleri Topluluğu ve Beyşehir Belediyesi işbirliği içerisinde düzenlenen doğa yürüyüşü etkinliğine katılan doğaseverler, yürüyüşleri esnasında doğada Türk Bayrağı ve Mustafa Kemal Atatürk'ün posterini açarak hep birlikte Çanakkale türküsünü seslendirip Çanakkale şehitlerini de andı.

Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı, etkinliğe katılanların Akçabelen Güveren Deresi ve Kanyonu, Pınarbaşı Mağarası ve Çatma Evler, Pınarbaşı Roma Dönemi Ali Kesiği, Gembos Ovası, Derebucak Düden Şelalesi, Adaköy Eski Değirmen ve Doğal Su Kaynağı'nı da yakından görüp tanıma imkanı bulduğunu belirterek, "Etkinliğimizin 18 Mart Çanakkale Zaferi Haftası'na denk gelmesi nedeniyle Çanakkale şehitlerimizi de anmayı unutmadık.

Ayrıca, görme imkanı bulduğumuz doğal su kaynaklarında ise "su hayattır" yazılı pankart açarak kuraklığa dikkat çekip su tasarrufuyla ilgili farkındalık oluşturmaya da çalıştık. Katılımcılarımıza teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Doğaseverler,, Çanakkale, Şehitlerini, unutmadı,
Yorumlar
Haber Yazılımı