Haber Detayı
16 Haziran 2017 - Cuma 15:58 Bu haber 5000 kez okundu
 
Gece Mesaisi Yapan Belediye PersonelinE Sahur
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Belediyesi’nde gece mesaisi yapan belediye çalışanlarını sahurda konuk etti.
Yaşam Haberi
Gece Mesaisi Yapan Belediye PersonelinE Sahur

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri’nden Taşköprü Aile Çay Bahçesi’ndeki sahur programına Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Şahin, Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü 7.Bölge Müdürü Ali Özdemir, Fen İşleri 4.Bölge Müdürü Memiş Kunt, belediyenin bazı birim müdürleri, zabıta, park ve bahçeler ile  temizlik işleri müdürlüğü çalışanları katıldı.

       Özaltun, burada yaptığı konuşmada, gece gündüz ayrımı yapmadan mesai yapan cefakar belediye personeliyle sahur sofrasında beraber olmaktan büyük memnuniyet yaşadıklarını dile getirerek, “Hep söylüyoruz, kar, yağmur, çamur fark etmez, ramazan ayı içerisinde de personelimiz fedakarca çalışıyor.Özellikle 24 saat esasına göre çalışan, iftardan sonra konteynerlerden çöp toplayan, mesai yapan zabıta ekiplerimiz, ilaçlama yapan park ve bahçeler müdürlüğü bünyesinde çalışan personelimiz var. Birlik ve beraberlik, paylaşma ayı olan mübarek ramazanda bir sahur programında onlarla birarada olmanın manevi hazzını yaşıyoruz. Bu münasebetle başta birim müdürlerimiz olmak üzere gece mesaisinde çalışan tüm personelimize teşekkür ediyorum. Zira, şu an sorumluluk alanımız o kadar büyüdü ki, mahalle sayımız arttı, çalışma yaptığımız coğrafyamız genişledi. Buna rağmen, yürütülen hizmetlerde çok şükür herhangi bir sıkıntı veya sorun yaşamıyoruz. Bu vesileyle gönül sofralarında buluşmaya  da devam ediyoruz. Gönlümüz de soframız da bir…  Sahur sofrasında bizlere eşlik eden Hüyük Belediye Başkanımız, Fen İşleri 4.Bölge Müdürümüz ve KOSKİ 7.Şube Müdürümüz ile birim müdürlerimize teşekkür ediyorum.”dedi. Özaltun, daha sonra sahur sofrasına konuk olan personeline, çocuklarına götürmek üzere  çeşitli oyuncaklar hediye etti.  

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Gece, Mesaisi, Yapan, Belediye, PersonelinE, Sahur,
Yorumlar
Haber Yazılımı