Haber Detayı
01 Kasım 2021 - Pazartesi 15:55 Bu haber 8603 kez okundu
 
Gözler Yeni Müjdeler İçin Bakan Karaismailoğlu’nda!
BEYŞEHİR - Beyşehir’de gözler, bir süre önce yapımı tamamlanan 9 kilometre mesafeli ve ulaşıma açıldığında Yeni Konya-Antalya Karayolunun bağlantısını da sağlayacak olan yeni çevre yolunu hizmete açmak için yarın Beyşehir’de olması beklenen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’ndan gelecek yeni müjdeli haberlere çevrildi.
Güncel Haberi
Gözler Yeni Müjdeler İçin Bakan Karaismailoğlu’nda!

BEYŞEHİR - Beyşehir’de gözler, bir süre önce yapımı tamamlanan 9 kilometre mesafeli ve ulaşıma açıldığında Yeni Konya-Antalya Karayolunun bağlantısını da sağlayacak olan yeni çevre yolunu hizmete açmak için yarın Beyşehir’de olması beklenen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’ndan gelecek yeni müjdeli haberlere çevrildi.

Beyşehir’de Karayolları 3.Bölge Müdürlüğü tarafından ihaleye çıkarıldıktan sonra işi üstlenen müteahhit firma tarafından yapımı bitirilen yeni çevre yolunun, yapım çalışmaları devam eden ve halk arasında Gembos yolu olarak da bilinen Yeni Konya-Antalya Karayolu’nun ulaşıma açılması sonrasında bölge için önemi bir kat daha artacak.

Konya’dan ve İç Anadolu Bölgesi'nden Antalya’ya seyahat etmek için Yeni Konya-Antalya Karayolu’nu tercih edecek sürücüler, Beyşehir ilçesine geldiğinde bu yeni çevre yolu güzergahını kullanarak Beyşehir-Derebucak üzerinden gidecekleri istikamete ilerleyecek.

BEYŞEHİR'İN ŞEHİR İÇİ TRAFİĞİ DE NEFES ALACAK

Yeni çevre yolu hizmete açıldığında Beyşehir’in kent içi trafiği de ciddi anlamda rahatlayıp nefes alacak.

Çevre yolu, şehir merkezine giriş yapmadan Yeni Devlet Hastanesi’ne ulaşımı da kolaylaştıracak.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’ndan bölge için oldukça önemli olan bu çevre yolunun hizmete açılmasını yapmak üzere ilçemize geldiğinde katılacağı programlarda yeni müjdeler vermesi de bekleniyor.

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI ELKİN, BAKAN KARAİSMAİLOĞLU'NA TALEPLERİNE İLİŞKİN DOSYA SUNACAK

Özellikle, halen duble yol çalışmaları süren Şarkikaraağaç-Beyşehir Karayolu’nda Beyşehir ilçe merkezi ile Hüyük ilçesi Yelken mevkisi arasında kalan 17 kilometrelik bölüm karayollarının bölünmüş yol programında yer almıyor.

Bu 17 kilometrelik bölümün de programa alınabilmesi için AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından hazırlanan bir dosya, İlçe Başkanı Recep Elkin tarafından Bakan Karaismailoğlu’na ilçe teşkilatı ziyaretinde takdim edilecek. Sözkonusu 17 kilometrelik bölümün bölünmüş yol programına alınması talep edilecek.

Dosyada ayrıca devam eden proje olan Gembos güzergahlı Yeni Konya-Antalya Karayolu’nun Antalya il sınırındaki viyadük projelerinin de yatırım programına bir an önce alınması ve projenin hızlandırılmasına yönelik istekler Bakan Karaismailoğlu’na iletilecek.

BAŞKAN ADİL BAYINDIR: “GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜ”

Öte yandan, AK Parti İlçe Başkanı Recep Elkin’in ardından Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır da, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı İsmailoğlu’nun Beyşehir’de katılacağı yeni çevre yolunun açılış törenine tüm ilçe halkını davet etti.

Başkan Bayındır, sosyal medya hesabından; “Haydi Beyşehir, gün birlik olma günü” cümleleriyle başladığı paylaşımında, yeni çevre yolunun hizmete girmesini Gembos yolunun da önemli bir adımı olarak nitelendirerek, şöyle devam etti:

“Değerli hemşehrilerim; Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu‘nun teşrifleriyle gerçekleşecek olan şehrimizin ve bölgemizin kaderini değiştirecek Gembos Yolunun önemli bir adımı olan Beyşehir Çevre Yolunun açılışında gün birlik olma günüdür.

90’lı yılların başından bu yana her daim ve her fırsatta önemini özellikle belirttiğimiz; şehrimize, bölgemize ve ülkemize katma değer sağlayacak Gembos Yolumuzun 2023 yılındaki açılışının önemli bir parçası olan Beyşehir Çevre Yolumuzun açılışında yine her daim üzerinde durduğum Beyşehir birliğimizin en güzel örneklerinden birini şehrimiz için hep birlikte burada sergileyelim.

2 Kasım Salı Günü Saat 14:00’te Isparta Yolu üzeri Konya Büyükşehir Fen İşleri Daire Başkanlığı 4. Bölge Müdürlüğü önünde yapılacak karşılama konvoyu ve ardından saat 15:00‘teki açılış törenine tüm hemşehrilerimiz davetlidir.”

Haber ve dron fotoğrafları: Ali Rıza Önses

 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Gözler, Yeni, Müjdeler, İçin, Bakan, Karaismailoğlu’nda!,
Yorumlar
Haber Yazılımı