Haber Detayı
22 Nisan 2015 - Çarşamba 09:26 Bu haber 7022 kez okundu
 
Gözler Beyşehirli Tekvandocularda
BEYŞEHİR - Konya'da, 19-24 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan 23 ülkeden 850 sporcunun katılacağı 5. Uluslararası Konya Rumi Çocuk Spor Oyunları açılış törenleri yapıldı. Şampiyonada Beyşehir’den 5 sporcu madalya mücadelesi verecek.
Spor Haberi
Gözler Beyşehirli Tekvandocularda

BEYŞEHİR - Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda gerçekleştirilen oyunların açılış törenine Konya Valisi Muammer Erol, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Halter Federasyonu Başkanı Tamer Taşpınar, Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan ve çok sayıda davetli katıldı.
        Açılış töreninde konuşan Halter Federasyonu Başkanı Tamer Taşpınar, 5. Uluslararası Konya Rumi Çocuk Spor Oyunları'na 23 ülkeden 10 branşta 850 sporcunun katıldığını söyleyerek, “Konya’mız için hayırlara vesile olsun inşallah. Sporcularımız bu yarışmalarda tecrübeler elde edecekler. İnşallah büyüyünce de milli takımlarda yer alacaklar ve İstiklal Marşımızı çaldırarak bayrağımızı göklere çektirecekler. Şimdiden hepsini kutluyorum ve tebrik ediyorum” dedi.
        Konuşmaların ardından 23 ülkeden 850 sporcu Konya Büyükşehir Belediye Mehter Takımı eşliğinde kortej yürüyüşü yaparak davetlileri selamladı. Daha sonra Karate ve Tekvando Milli Takımları gösteri yaptı.
        Bu arada, Beyşehir Belediyespor tekvando antrenörü Nafiz Çakır, çocuk oyunlarında mücadele verecek Beyşehirli 5 sporcusuna başarı dileğinde bulundu. Çakır, Beyşehirli tekvandocuların hem Beyşehir’i, hem de Türkiye’yi yarışmada en iyi şekilde inanacağını belirtirken, şu isimlerin çocuk oyunlarında çeşitli kilolarda madalya şansı arayacağını ifade etti: Halis Baysal, Mehmet Yiğit Palavar, Yunus Emre Doğan, Fatma Betül Çakır ve Nilan Baysal.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİR, , Konyada, 1924, Nisan, tarihleri, arasında, yapılacak, olan, 23, ülke
Yorumlar
Haber Yazılımı