Haber Detayı
14 Haziran 2022 - Salı 12:04 Bu haber 11234 kez okundu
 
Güle Oynaya Camiye Gel başvuruları başlıyor
Konya Büyükşehir Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği Güle Oynaya Camiye Gel Bisiklet ödüllü etkinliği başlıyor.
Yaşam Haberi
Güle Oynaya Camiye Gel başvuruları başlıyor

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği Güle Oynaya Camiye Gel Bisiklet ödüllü etkinliği başlıyor. Okulların bu haftasonu kapanmasıyla birlikte sürecin başlaması bekleniyor. Büyükşehir Belediyesi kampanyayı resmen duyurdu.

Büyükşehir Belediyesi Konya'nın 31 ilçesi; Ahırlı, Akören, Akşehir, Altınekin, Beyşehir, Bozkır, Cihanbeyli, Çeltik, Çumra, Derbent, Derebucak, Doğanhisar, Emirgazi, Ereğli, Güneysınır, Hadim, Halkapınar, Hüyük, Ilgın, Kadınhanı, Karapınar, Karatay, Kulu, Meram, Sarayönü, Selçuklu, Seydişehir, Taşkent, Tuzlukçu, Yalıhüyük ve Yunak'ta Güle Oynaya Camiye Gel 40 bin bisiklet hediyesi için hediyesi başvuru yapılabilecek.

PANDEMİ NEDENİYLE YAPILAMAMIŞTI

Pandemi nedeniyle geçtiğimiz yıllarda hayata geçirilemeyen Güle Oynaya Camiye Gel projesi, 2022 yılında da devam edecek.

BAŞKAN ALTAY MÜJDEYİ VERDİ

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada “Bu yıl 40 bin bisiklet daha hazırladık, onları da belli bir yaş grubunda dağıtacağız” şeklinde konuşmuştu. Güle Oynaya Camiye projesi 2022 yılında tekrar yapılacak. 

40 BİN BİSİKLET DAĞITILACAK

Konya Büyükşehir Belediyesi, 2022 yılı için çalışmalarını sıklaştırdı. Bu yaz mevsiminde 40 bin bisiklet 9-10 yaş aralığındaki çocuklara bisiklet hediye edeceği öğrenildi. 60 günlük süre içinde 40 gün sabah namazına camiye gelen çocuklar, yeni bisikletlerini almaya hak kazanacak.

GÜLE OYNAYA CAMİYE GEL KAMPANYASI KONYA 40 BİN BİSİKLET HEDİYE BAŞVURUSU NASIL YAPILACAK?

Kayıt başvuruları, camilerde imamlar tarafından alınacak ve devamlılık aynı görevliler tarafından takip edilecek. Ayrıca Konya Büyükşehir Belediyesi https://camiyegel.konya.bel.tr/ internet sitesini de yayına verdi. Bugün şehrin tüm sokaklarında açık hava reklamlarında kampanya duyuruldu.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Güle, Oynaya, Camiye, Gel, başvuruları, başlıyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı