Haber Detayı
08 Eylül 2022 - Perşembe 11:14 Bu haber 8154 kez okundu
 
Harita Mühendisi Fırıncı Erdal Üstüner Cinayeti Zanlısı Yakalandı.
BEYŞEHİR - Beyşehir’de karşısına bulunan iş yerine fırın açmak isteyen 1 kişiyi öldürüp 2 kişi de yaralayan fırıncı, olaydan sonra birlikte kaçtığı arkadaşıyla birlikte özel ekip tarafından Ankara'da yakalandı.
Güncel Haberi
Harita Mühendisi Fırıncı Erdal Üstüner Cinayeti Zanlısı Yakalandı.

BEYŞEHİR - Beyşehir’de karşısına bulunan iş yerine fırın açmak isteyen 1 kişiyi öldürüp 2 kişi de yaralayan fırıncı, olaydan sonra birlikte kaçtığı arkadaşıyla birlikte özel ekip tarafından Ankara'da yakalandı.

Olay, 27 Ağustos Cumartesi günü Konya'nın Beyşehir Dalyan Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, fırıncılık yapan Harita Mühendisi Erdal Üstüner, ortağı ve pastane ustası ile birlikte kiraladıkları dükkânın teşrifi için bulundukları sırada; kendileri gibi karşı dükkanda fırıncılık yapan Sebahattin Gülbahar’ın silahlı saldırı sonrası Erdal Üstüner'i ve yanındaki Yunus A. ve pasta ustası Murat Ş.'yi silahla vurdu. Silahlı saldırı sonrası Erdal Üstüner hayatını kaybederken, yaralanan 2 kişi ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayın ardından cinayet zanlısı olay yerinden kaçarak izini kaybettirdi.

Olay sonrası Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği tarafından cinayet zanlısını yakalamak için özel ekip kuruldu. Şüphelinin Ankara'da olduğu bilgisine ulaşan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde şüphelinin peşine düştü. Ekipler gece saatlerinde Ankara’da bir kafede şüpheli Sebahattin Gülbahar ve birlikte kaçtığı düşünülen Mustafa İ.'yi yakalayarak gözaltına aldı.

Beyşehir Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla Karapınar'da bulunan şüpheli Sebahattin Gülbahar'ın oğlu R.G. ve kardeşi H.G. de gözaltına alınmak üzere Beyşehir’e getirildi. Kasten öldürme suçundan gözaltına alınan şüpheli Sebahattin Gülbahar, Mustafa İ., R.G. ve H.G. soruşturmanın yürütüldüğü Beyşehir İlçe Emniyeti Müdürlüğüne sevk edildi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Harita, Mühendisi, Fırıncı, Erdal, Üstüner, Cinayeti, Zanlısı, Yakalandı.,
Yorumlar
Haber Yazılımı