Haber Detayı
10 Aralık 2015 - Perşembe 11:05 Bu haber 4598 kez okundu
 
Haydi Beyşehir, Soydaşlarına Sahip Çık
BEYŞEHİR - Beyşehir’de, Suriye’de zor şartlarda yaşayan Bayır Bucak Türkmenleri için yardım kampanyası başlatıldı.
Güncel Haberi
Haydi Beyşehir, Soydaşlarına Sahip Çık

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi öncülüğünde, İlçe Kaymakamlığı’nın desteği ile Beyşehir’de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının tamamının katılımıyla Bayır Bucak Türkmenleri’ne 9 gün sürecek yardım kampanyası başlatıldı.
        Eski Belediye hizmet binasının zemin katında oluşturulan kabul merkezinde yardım kampanyasının başlaması münasebetiyle basın açıklamasında bulunuldu.
         Beyşehir Ticaret Odası Başkanı Salih Gül, sivil toplum kuruluşları adına yaptığı konuşmasında, Kış şartları başlaması ve Esed zulmü altında yaşayan soydaşlarımız için yardım kampanyası düzenledik” dedi.
         Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun da, 18 Aralık’a kadar sürecek bu yardım kampanyası sürecinde, hemşerilerimizin ellerinde ne varsa, ayni veya nakdi hiç fark etmiyor. Bu kampanyaya destek olmalarını istedi.
          Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük de,  Bu kampanyayı düzenleyen sivil toplum kuruluşlarına, kamu kurum ve kuruluşlarına, devlet dairemizin çalışanlarına, belediyemize teşekkür ediyorum. Kampanyanın başarıya ulaşmasını canı gönülden istiyorum “ dedi.
         Konuşmaların ardından yardım kampanyası yapılan dualarla başladı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİR, , Beyşehir’de, Suriye’de, zor, şartlarda, yaşayan, Bayır, Bucak, Türkm
Haberin Videosu
Yorumlar
Haber Yazılımı