Haber Detayı
28 Mayıs 2022 - Cumartesi 14:50 Bu haber 5374 kez okundu
 
Huğlu'da Atış Turnuvası Heyecanı
BEYŞEHİR - Beyşehir’in Huğlu Mahallesi’nde meslek yüksekokulunda öğrenim gören öğrencilere yönelik atış turnuvası düzenlendi.
Spor Haberi
Huğlu'da Atış Turnuvası Heyecanı

BEYŞEHİR - Beyşehir’in Huğlu Mahallesi’nde meslek yüksekokulunda öğrenim gören öğrencilere yönelik atış turnuvası düzenlendi.

Huğlu Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından eğitim-öğretim döneminin son gününde yerleşim merkezinde bulunan Selçuk Üniversitesi Huğlu Meslek Yüksekokulu’nda öğrenim gören öğrencilere yönelik olarak düzenlenen atış turnuvası gençlerden yoğun ilgi gördü.

Huğlu Atış Poligonu’nda Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi’nin sponsorluğunda gerçekleştirilen turnuvaya kız ve erkek kategorilerinde 200’ün üzerinde öğrenci katıldı. Turnuva sonunda dereceye giren öğrencilere para ve çeşitli ödüller verildi.

Dernek Başkanı Nail Gökhaba, Huğlu’da öğrenim hayatını sürdüren yükseköğrenim gören öğrencilerin yöre halkı için çok kıymetli olduğunu belirterek, “Onların burada çok iyi bir eğitim aldığını biliyoruz. Bizler de onları mutlu edecek sosyal ve kültürel anlamda bir etkinlik düzenlemek istedik. Daha önceki STK-Öğrenci buluşmalarında atış turnuvası düzenleyeceğimizin sözünü vermiştik. Bugün bu sözümüzü tutmuş olduk. Öğrencilerimizin mutlu etmenin gururunu yaşıyoruz. Buna vesile olan bizlerin ve yüksekokulun en büyük destekçisi Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi’ne çok teşekkür ediyoruz’ dedi.

SÜ Huğlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Erkan Akgöz de, yüksekokulda öğrenim gören öğrenciler için eğitim öğretimin yanında bu tür sosyal etkinliklerin de çok önemli olduğunu vurgulayarak, “Bu anlamda çok şanslı bir coğrafyada Huğlu’da yükseköğrenim faaliyetlerini sürdürüyoruz. Her zaman ve her fırsatta bizlerin yanında olan, bugün eğitim öğretim döneminin son gününde öğrencilerimizin böylesine eğlenmesine vesile olan Huğlu Mahallesi Muhtarımız Mehmet Harman’a, Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi Başkanımız Naci Tanık’a, Başkan Yardımcımız Ali Karkagedik’e, Huğlu Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanımız Nail Gökhaba ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyoruz’ İfadelerine yer verdi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Huğlu'da, Atış, Turnuvası, Heyecanı,
Yorumlar
Haber Yazılımı