Haber Detayı
16 Mayıs 2015 - Cumartesi 11:26 Bu haber 5384 kez okundu
 
Huğlu Halı Sahasına Kavuşuyor
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi Mahallelere Halı Saha Kazandırmaya Devam Ediyor.
Spor Haberi
Huğlu Halı Sahasına Kavuşuyor

BEYŞEHİR - Her mahalleye eşit hizmet anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Beyşehir Belediyesi, mahallelerin çehresini değiştiren, mahalle sakinlerinin hayatını kolaylaştıran çalışmalarıyla halkın takdirini kazanmaya devam ediyor.
            Sporla içi içe nesiller yetiştirmek için yatırımlarına ara vermeden devam eden Beyşehir Belediyesi Huğlu Mahallesine de halı saha kazandırıyor. Geçtiğimiz günlerde Huğlu Mahallesi’nde inşasına başlanan halı sahanın çalışmalarında son aşamaya gelindiği belirten Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun “Çocuklarımızın ve gençlerimizin spor yapmalarına, sağlıklı gelişmelerine ve sosyal yaşantılarına katkıda bulunmak için benzer yatırımlarımız tüm mahallerimizde devam edecek.”dedi.
            Mahalle sakinlerinin istek ve şikâyetlerini değerlendiren ve yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Özaltun “ Beyşehir’in her köşesinde yaşayan vatandaşlarımıza eşit hizmet götüreceğiz sözünü vermiştik. Mahallerimizin ihtiyaçlarını gidermek, sorunlarını çözmek için tüm birimlerimiz seferber olmuş durumda. Halkımızın taleplerinden biriside özellikle gençlerin spor yapabileceği alanlar oldu. Bu noktada merkeze uzak mahallerde yaşayan vatandaşlarımızın ve gençlerimizin spor aktivitelerini daha rahat yapabilmeleri amacıyla halı saha projelerimizi uygulamaya başladık. Huğlu Mahallesi de kısa bir süre sonra halı sahasına kavuşacak. Geçtiğimiz günlerde Üzümlü Mahallemizin halı sahasının temelini attık. Kimsenin şüphesi olmasın benzer yatırımlarımızı diğer mahallerimizde de olacak. Tüm mahalleriyle modern bir Beyşehir hayalini gerçekleştirme yolundaki çalışmalarımıza durmadan, yorulmadan devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİR, , Beyşehir, Belediyesi, Mahallelere, Halı, Saha, Kazandırmaya, Devam,
Yorumlar
Haber Yazılımı