Haber Detayı
01 Ağustos 2019 - Perşembe 10:01 Bu haber 7231 kez okundu
 
Hüseyin Kağıt Konserine Yoğun İlgi
BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesinde bu yıl 15’incisi düzenlenen Uluslararası Göl Festivali’nin 6’ıncı gününde sanatçı Hüseyin Kağıt konser verdi.
Eğitim-Kültür Haberi
Hüseyin Kağıt Konserine Yoğun İlgi

Beyşehir'de konser veren Ankaralı sanatçıyı tebrik eden Başkan Bayındır, “Beyşehir halkı seni bağrına basmış, ben de bağrıma bastım”sözleriyle övdü…

GÖL FESTİVALİNDE HÜSEYİN KAĞIT COŞKUSU

Beyşehir ilçesinde bu yıl 15’incisi düzenlenen Uluslararası Göl Festivali’nin 6’ıncı gününde sanatçı Hüseyin Kağıt konser verdi.

Daha önce de Beyşehir’de konserler veren Kağıt, sahnede kendisini, “Beyşehir halkı seni bağrına basmış, ben de bağrıma bastım” sözleriyle öven Belediye Başkanı Adil Bayındır’a, yöre insanının sevgisini nasıl kazandığını, “Ben dövmeli filanım böyle, gazinolarda da çalışıyorum. Beni zannediyorlar ki, öyle hani kötü birisi… Sigara bile içmediğimi öğrendi bu halk, ondan sonra muhafazakar bir aileye mensup, işte normal Anadolu ailesi… Bir bağrına bastı, o günden bu yana böyleyiz işte.”sözleriyle anlattı.

KONSER PROGRAMLARIYLA DOLU DOLU FESTİVAL...

Beyşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen festival kapsamında göl kıyısındaki festival meydanında sahne alan Kağıt, Beyşehirli hayranlarıyla buluştu. Alandaki konser programına vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

Konser esnasında festival alanı tamamen dolarken, birçok aile konseri parktaki yeşil alanların üzerinde yerini alarak izledi.

Ankaralı sanatçı, hayranlarının özçekim taleplerini de geri çevirmedi. Sahnenin zaman zaman ön kısmına çıkarak seyircilere mikrofon uzatan Kağıt’a alanda kendisini izlemeye gelen hayranları da söylediği şarkılarda eşlik etti. Arkadaşlarının omuzlarına çıkan bazı gençler ise ellerine aldıkları kaşıklarla coşkulu kalabalık arasında oynayarak keyifli anlar yaşadı.

“HAYATI TESPİH YAPMIŞIM” ADLI ŞARKISIYLA ÜNE KAVUŞMUŞTU…

“Hayatı tespih yapmışım” adlı şarkısıyla üne kavuşan, aynı zamanda söz yazarı ve besteci olan Hüseyin Kağıt, hüzünlü ve slov şarkılarının yanısıra seslendirdiği hareketli parçalarda eline aldığı kaşıklarla orkestraya eşlik ederek alandaki coşkuyu daha da artırdı.

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, konser programı arasında çıktığı sahnede Hüseyin Kağıt’a günün anısına Beyşehir’in tarihi dokusunu yansıtan sanatçının fotoğrafının da yer aldığı özel bir tablo hediye etti, plaket verdi.

BAYINDIR: “BEYŞEHİR HALKI SENİ BAĞRINA BASMIŞ, BEN DE BAĞRIMA BASTIM”

Kağıt’a verdiği coşkulu konserden dolayı teşekkür eden Bayındır, yaptığı konuşmada, son dönemin başarılı ve sevilen sanatçısını bir süre önce Beyşehir’in Eğirler Mahallesi’nde düzenlenen katıldığı festivalde tanıdığını anlatarak “Hüseyin kardeşim, toprağımın güzel insanı, bölgemin yetiştirdiği, sizin tarafınızdan sevilen bu kardeşi Eğirler Köyü’müzün festivalinde tanıdım. Çok mutlu oldum, iyi ki varsın, benim toprağımın güzel insanısın. Beyşehir halkı da seni bağrına basmış.Bizim insanımız gönlü güzel insanlardır, toprağımın insanının gönülleri yücedir. Sizler benim kardeşimi bağrınıza bastınız. Biz de onu tanıdık, hem de yakın bir süre içinde ben de bağrıma bastım. Ben gibi bakıyor, ben gibi söylüyor, ben gibi de oynuyor.”diye konuştu.

“SİGARA BİLE İÇMEDİĞİMİ ÖĞRENDİ BU HALK, BAKTILAR MUFAZAKAR BİR AİLEYE MENSUP BENİ BAĞRINA BASTILAR”

Başkan Bayındır’ın bu sözleri üzerine yöre insanının sevgisini nasıl kazandığını anlatan Kağıt, “Başkanım bu nasıl oldu bir anlatayım. Ben dövmeli filanım böyle, gazinolarda da çalışıyorum. Beni zannediyorlar ki, öyle hani kötü birisi… Sigara bile içmediğimi öğrendi bu halk, ondan sonra muhafazakar bir aileye mensup, işte normal Anadolu ailesi… Bir bağrına bastı, o günden bu yana böyleyiz işte.”ifadelerini kullandı.

Kağıt, konuşmasının devamında kısa süre önce konser verdiği Eğirler Mahallesi’ndeki festivalde kendisini programının sonuna kadar alandan ayrılmadan izleyen Başkan Bayındır’a teşekkür etti.

Belediye Başkanı Bayındır, konuşmasının ardından Kağıt’ın sahnede birlikte oynama teklifini de geri çevirmezken, oyunun sonunda Beyşehirliler’in yoğun alkışları arasında sahneden ayrıldı.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Hüseyin, Kağıt, Konserine, Yoğun, İlgi,
Yorumlar
Haber Yazılımı