Haber Detayı
04 Aralık 2019 - Çarşamba 16:53 Bu haber 4513 kez okundu
 
Hüyük’te dış mahallelerde meclis toplantıları dönemi
HÜYÜK - Hüyük ilçesinde, Belediye Meclisi toplantıları ilçeye bağlı dış mahallelerde yapılmaya başlandı.
Bölgeden Haberi
Hüyük’te dış mahallelerde meclis toplantıları dönemi

HÜYÜK - Hüyük ilçesinde, Belediye Meclisi toplantıları  ilçeye bağlı dış mahallelerde yapılmaya başlandı.

Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem başkanlığında gerçekleştirilen mutad meclis toplantıları Belediye hizmet binasındaki meclis toplantı salonu yerine her ay farklı bir taşra mahallesinde gerçekleştiriliyor.

Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem, yaptığı açıklamada, hayata geçirdikleri uygulamayla ilçede yeni bir dönemi başlattıklarını söyledi.

Hüyük Belediyesi Meclisi’nin Aralık ayı olağan toplantısını ilçeye bağlı Selki Mahallesi’nde gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Çiğdem, “Meclis toplantılarımızda meclis üyelerimizin yanısıra belediyemizde görevli birim müdürlerimiz de hazır oluyor. Toplantılarda gündeme ilişkin maddeleri  meclis üyelerimizle görüşüp istişare ederek karara bağlıyoruz. Selki Mahallemizdeki Merkez Kıraathanesi’nde gerçekleştirilen meclis toplantımızı vatandaşlarımız da izleme imkanı buldu. Mahalle sakini vatandaşlarımız katıldığı bu meclis toplantısının içerisinde ya da sonrasında bizlere ya da birim müdürlerimize  sorular da yöneltebiliyor. Böylece merak ettikleri tüm soruların yanıtlarını bu toplantılarda bulabiliyorlar. Bu meclis toplantıları, onların da görüş ve düşüncelerini aldığımız ona göre müzakere edip vatandaşlarımızla değerlendirdiğimiz istişare ettiğimiz toplantılar haline dönüşüyor. Meclis toplantılarımızda ayrıca ilçemizde ve mahallelerimizde hayata geçirdiğimiz çalışmalar ile devam eden projelerimiz hakkında da vatandaşlarımızı bilgilendirme imkanı  bulmuş oluyoruz. Meclis toplantılarında başlattığımız bu yeni dönemle birlikte ilçemize vatandaşlarımızın istek ve talepleri doğrultusunda hizmet etmenin gayret ve çabası içerisindeyiz.  Önümüzdeki ayki meclis toplantımızı ise meclis üyelerimizle birlikte Kıreli Mahallemizde yapmayı kararlaştırdık” dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Hüyük’te, dış, mahallelerde, meclis, toplantıları, dönemi,
Yorumlar
Haber Yazılımı