Haber Detayı
01 Ocak 2021 - Cuma 16:10 Bu haber 4436 kez okundu
 
Hüyük'te vaka artışları sebebiyle kapatılan pazar yeri yeniden faaliyete başladı
HÜYÜK - Hüyük'te, koronavirüs salgını münasebetiyle artan vakalar sebebiyle ikinci kez kapatılmak zorunda kalınan halk pazarının yeniden faaliyetine başladığı açıklandı.
Bölgeden Haberi
Hüyük'te vaka artışları sebebiyle kapatılan pazar yeri yeniden faaliyete başladı

HÜYÜK - Hüyük'te, koronavirüs  salgını  münasebetiyle artan vakalar sebebiyle  ikinci kez kapatılmak zorunda kalınan halk pazarının yeniden faaliyetine başladığı açıklandı.

Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem,  ilçe merkezinde Kovid-19  tedbirleri çerçevesinde üç haftadır kapalı  tutulan halk pazarının bu haftadan itibaren alınan tedbirler sonrasında tekrar  faaliyete geçerek  vatandaşlara hizmet vermeye başladığını söyledi.

Başkan Çiğdem, ilçede Perşembe günleri kurulan halk pazarı hususunda benzer tedbirlerin yeniden alınmaması noktasında  vatandaşların ve pazarcı esnafının alınan  tedbirler ile maske, fiziki mesafe ve hijyen kurallarına uyması çağrısında bulundu.

Çiğdem, bu  kapsamda  yeniden açılan pazar yerinde İlçe Kaymakamı Cüneyt Demirkol ve filyasyon ekipleri ile beraber  pazarcı esnaflarını tezgahlarında ziyaret ederek kurallara uymaları noktasında kendilerinden duyarlılık beklediklerini ifade ettiklerini de sözlerine ekledi. 

Hüyük halk pazarı daha önce da yaz mevsiminde koronavirüs önlemleri kapsamında iki ay süreyle kapatılmıştı.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Hüyük'te, vaka, artışları, sebebiyle, kapatılan, pazar, yeri, yeniden, faaliyete, başladı,
Yorumlar
Haber Yazılımı