Haber Detayı
12 Nisan 2022 - Salı 13:04 Bu haber 8776 kez okundu
 
İddialar Doğruysa Amatör Maçta Skandal!
BEYŞEHİR - Hadimspor-Üzümlüspor maçında yan hakem olarak görevlendirilen ismin Hadimsporlu eski bir futbolcu olduğu öne sürüldü
Spor Haberi
İddialar Doğruysa Amatör Maçta Skandal!

BEYŞEHİR - Konya 1.Amatör Küme A Grubu'nda, Pazar günü oynanan ve sonucu play off grubuna yükselecek ikinci takımın belirleyicisi olan Hadimspor-Üzümlüspor maçını yöneten yardımcı hakemin geçmişi çok uzun olmayan eski bir Hadimsporlu futbolcu olduğu iddia edildi.

Sosyal medyadan yayın yapan ve yöneticiliğini Şevki Öztürk'ün üstlendiği 42 Sport TV'de yer alan iddialara göre, Hadimspor-Üzümlüspor maçında görev verilen yan hakem Hüseyin Şen'in 2017 yılında Hadimspor'da futbol oynadığının ortaya çıktığı belirtildi.

Müsabakada yan hakem olarak görev alan Şen'in Hadimspor formasıyla çekilen toplu fotoğrafını da paylaşan 42 Sport Tv, A Grubu'ndaki bu önemli müsabakaya Hadimsporlu eski bir futbolcu olan ismin atanmasına tepki gösterdi.

İşte, konuyla ilgili sosyal medyada yer alan skandal iddiaların içeriği...

"MUSTAFA DÜZKAYA'NIN SKANDALLARI BİTMİYOR

Dün büyuk önem arz eden Hadimspor-Üzümlüspor maçında yardımcı hakem Hüseyin Şen'in 2017 yılında Hadimspor'da futbol oynadığı ortaya çıktı. Böylesine önemli bir maçta, koca Konya'da yardımcı hakem mi kalmadı? Geçtiğimiz haftalarda'da Mustafa Düzkaya, Hüseyin Şen'i kardeşinin futbol oynadığı Havzanspor maçına atamıştı ve büyük tepki almıştı. Belki hakemin bir suçu yok ama Düzkaya hakemlerin eline bombayı bırakarak, Hakemleri zor duruma düşürüyor.

Hadimspor'u galibiyetinden dolayı tebrik ederim, ama neden algılara meyil veriyorsun Düzkaya. Bu atama baştan aşağı yanlış. Bırak kardeşim bırak, Konya futbolunu ve hakemliğini getirdiğin hale bak."

BEYŞEHİR BELEDİYESPOR KULÜBÜ NASIL BİR TEPKİ GÖSTERECEK?

İddialar karşısında Beyşehir Belediyespor Kulübü'nün bu yaşananlara nasıl bir tepki göstereceği, Futbol Hakem Kurulu'nun da bu etik olmayan görevlendirme hakkında nasıl bir tutum sergileyeceği ve kamuoyuna ne gibi bir açıklama yapacağı merak konusu oldu.

Hadimspor-Üzümlüspor karşılaşması 2-0 evsahibi ekibin galibiyetiyle son bulmuş, grup şampiyonu Üzümlüspor'u mağlup etmeyi başaran Hadimspor elde ettiği bu üç puanla play off grubuna yükselmişti...

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: İddialar, Doğruysa, Amatör, Maçta, Skandal!,
Yorumlar
Haber Yazılımı