Haber Detayı
28 Mayıs 2018 - Pazartesi 10:58 Bu haber 6572 kez okundu
 
İftar Sofralarında Kardeşliğimizi Tüm Dünyaya İlan Ediyoruz
Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Akşehir’de düzenlenen iftar programında binlerce ilçe sakini bir araya geldi.
Bölgeden Haberi
İftar Sofralarında Kardeşliğimizi Tüm Dünyaya İlan Ediyoruz

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya Milletvekili Adayları ve AK parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ile birlikte Akşehir’de düzenlenen iftarda binlerce ilçe sakini ile buluştu. Başkan Uğur İbrahim Altay, AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, AK Parti Konya Milletvekilleri Hacı Ahmet Özdemir ve Abdullah Ağralı, Önceki Dönem Konya Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Konya Milletvekili Adayı Tahir Akyürek, milletvekili adayı Orhan Erdem ve Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, iftar öncesinde sofraları tek tek dolaşarak programa katılan Akşehirlilerle bir araya geldi ve Ramazanlarını tebrik etti.

AKŞEHİR’İN GELECEĞİ BUGÜNDEN ÇOK DAHA GÜZEL OLACAK

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, ilçe halkına hitap ettiği konuşmasında, “Çocuğuyla, genciyle, yaşlısıyla hep beraber bir Ramazan sofrasında bir arada bulunmak büyük bir mutluluk. Ramazan kardeşlik, Ramazan beraberlik demek. Bugün bu sofrada da hem paylaşıyoruz hem dostluğumuzu pekiştiriyoruz hem de kardeşliğimizi bütün dünyaya ilan ediyoruz. İnşallah Akşehir’in geleceği bugün çok daha güzel olacak” diye konuştu.

RAMAZAN MAZLUMLAR İÇİN KURTULUŞA VESİLE OLSUN Önceki Dönem Konya Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Konya Milletvekili Adayı Tahir Akyürek, Konya’da huzurlu bir Ramazan geçirdiklerini belirterek şunları söyledi: “Dünyanın dört bir yanında iftar sofralarına oturamayan, zulüm altında işkence gören, toprakları, evleri işgal altında olan mazlumlar için de bu iftar sofralarında dua edelim. Dua edelim ki dünyanın dört bir yanındaki mazlum kardeşlerimiz için bu iftarlar, bu Ramazan kurtuluşlarına vesile olsun.”

KAFASI KARIŞIK PARTİLERLE UĞRAŞMAYALIM

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Orhan Erdem “İnşallah 24 Haziran’da milletvekilliği ve Cumhurbaşkanımızın başkan olacağı seçimi yapacağız. Akşehir olarak bizlere yine büyük bir güç vereceğinizi ve güçlü bir şekilde bizleri destekleyeceğinizi biliyorum. Kafası karışık partilerle uğraşmayalım. 15 yıldır Türkiye’nin mimarı ve en güzel hizmetleri yapan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklemek bizlerin boynunun borcu” ifadelerini kullandı.

GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN HEM CUMHURBAŞKANIMIZA HEM ADAYLARIMIZA DESTEK OLALIM

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ise, “Bir taraftan güçlü bir yönetim sistemi olan Cumhurbaşkanlığı Sistemi’ni daha da güçlü kılacak Cumhurbaşkanımıza en yüksek desteği vereceğiz, diğer taraftan da meclisin oluşumunda en yüksek parti grubu olan AK Parti’nin yer almasını sağlayacağız. Böylece güçlü bir Türkiye’yi çok daha güçlü bir noktaya taşıyacak bir ekibi iş başına getirmiş olacağız” diye konuştu. Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya da iftara katılımları ve Akşehir’e yaptıkları yatırımlar dolayısıyla Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a, önceki dönem Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’e ve milletvekillerine teşekkür etti. İftar duasını AK Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir in yaptığı programda binlerce Akşehirli hep birlikte iftar yaptı.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: İftar, Sofralarında, Kardeşliğimizi, Tüm, Dünyaya, İlan, Ediyoruz,
Yorumlar
Haber Yazılımı