Haber Detayı
24 Nisan 2018 - Salı 16:02 Bu haber 7089 kez okundu
 
İlçe Milli Eğitimden Çocuklara Bayram Ziyareti
BEYŞEHİR - 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, şube müdürleri ve evde eğitim gören öğrencilerin okul müdürleri ile birlikte evde eğitim gören öğrenciler ve Beyşehir Devlet Hastanesi’nde tedavi gören çocuklar ziyaret edilip, bayramı kutlayarak çocuklara moral verdiler.
Eğitim-Kültür Haberi
İlçe Milli Eğitimden Çocuklara Bayram Ziyareti

BEYŞEHİR - 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, şube müdürleri ve evde eğitim gören öğrencilerin okul müdürleri ile birlikte evde eğitim gören öğrenciler ve Beyşehir Devlet Hastanesi’nde tedavi gören çocuklar ziyaret edilip, bayramı kutlayamayan çocuklara moral verildi.

      23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta çeşitli etkinliklerle kutlanırken, Evde Eğitim alan öğrenciler ve Beyşehir Devlet Hastanesi Çocuk Hastalıkları Servisi’nde tedavi gören çocukların bayram sevincine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ortak oldu.

      İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çeşitli ziyaretlerde bulundu. Konuk, ilk önce Evde Eğitim alan öğrenciler; Ali Mert Kaymakçı, Harun Veli Sarı ve Gülcan Koca’yı evlerinde ziyaret etti. Çocuklarla tek tek kucaklaşan ve sohbet eden Konuk, çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak çocuklara çeşitli hediyeler vererek sevindirdi.

      Konuk, daha sonra Beyşehir Devlet Hastanesi Çocuk Servisinde yatarak tedavi gören çocukları ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti, hasta ailelerine “Geçmiş olsun” dileğinde bulundu.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: İlçe, Milli, Eğitimden, Çocuklara, Bayram, Ziyareti,
Yorumlar
Haber Yazılımı