Haber Detayı
07 Ağustos 2021 - Cumartesi 14:17 Bu haber 5559 kez okundu
 
“İrem Yalnız Değilsin!”
BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesinde, kök hücre donörünü arayan lösemi hastası İrem Tuzcu ve onun gibi kök hücre donörü bekleyen tüm hastalar için Beyşehir halkı başlatılan kampanyaya destek verip bağış yapabilmek için adeta seferber oldu.
Yaşam Haberi
“İrem Yalnız Değilsin!”

BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesinde, kök hücre donörünü arayan lösemi hastası İrem Tuzcu ve onun gibi kök hücre donörü bekleyen tüm hastalar için Beyşehir halkı başlatılan kampanyaya destek verip bağış yapabilmek için adeta seferber oldu.

CUMHUR İTTİFAKI DA İREM'E SAHİP ÇIKTI

AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Recep Elkin, MHP İlçe Başkanı Nazım Parla, partilerinin Beyşehir Belediyesi Meclis üyeleriyle birlikte Anıt meydanındaki Kızılay Kan Bağışı Aracı önünde 20 yaşındaki lösemi hastası İrem Tuzcu ve tüm lösemi hastalarına kan ve kök hücre bağışı konusunda destek olabilmek için biraraya geldi.

Kızılay Kan Bağışı Aracı önünde, hep birlikte “İrem yalnız değilsin” sloganı atılırken, AK Parti İlçe Başkanı Recep Elkin, yaptığı açıklamasında, “AK Partili ve MHP’li belediye meclis üyelerimizle birlikte İrem Tuzcu kardeşimizin, kızımızın morale ihtiyacı olduğundan dolayı gerçekleştirilen bu etkinlikte hep birlikte bizim de bir tuzumuz olmasını istedik.

"BEYŞEHİR'DE FARKINDALIK OLUŞTURMAK İSTİYORUZ"

Beyşehir’de bu farkındalığı oluşturmak için, tüm halkımızı da buraya davet ederek İrem kızımıza bir nefes olma gayesi içerisindeyiz. Belediye meclis üyelerimizle birlikte bu etkinlikte donör ve kan bağışlarımızı yaparak bir nebze de olsa tüm hastalarımıza şifa ve nefes olmak arzusundayız. Ben buradan tüm hemşerilerimize sesleniyorum, farkındalık yaratmak, İrem kızımıza sahip çıktığımızı ve tüm Beyşehirliler’in de bu konuda hassas olacaklarına inanıyorum. İnşallah en kısa zamanda İrem kızımız ve onun gibi donör, ilik bekleyen nice hastaların da şifaya kavuşmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

MHP İlçe Başkanı Nazım Parla da, Beyşehir’de nerede bir sorun, eksiklik, yara varsa orayı tamamlamanın asli görevlerinden birisi olduğunun altını çizerek, şöyle konuştu: 

"NEREDE BİR SORUN, PROBLEM, YARA VARSA BİZ ORADAYIZ"

“Eğer İrem kızımızın bir problemi varsa, onu çözmek için de bütün gücümüzle çalışacağız, var edeceğiz inşallah. Bugün Bekdemir mahallemizde de bir kardeşimizin evi yanmış, onun da yanında olacağız. Kısaca, Beyşehir’de birlik beraberlik içerisinde olup, omuz omuza verip Cumhur İttifakı ve MHP olarak bütün gücümüzle nerede mağdur varsa, onların yanında olacağız. Allah’ım İrem çocuğumuza da hayırlı şifalar versin inşallah. Evi yanan kardeşimize de sabırlar ihsan etsin. Onun da yanında olacağımızı buradan ilan etmek istiyorum. Bizim hemşerilerimiz yardımseverdir, çağrıldığında hem maddi manevi, hem de her türlü yanında olacaklarına inanıyorum. Birlik beraberliğimiz daim olsun inşallah” ifadelerine yer verdi.

Öte yandan, dün başlayan kampanyaya destek vermek isteyenlerin kan ve kök hücre donör bağışı için 9 Ağustos gününe kadar Anıt meydanında bulunacak Kızılay Kan aracına gelip bağışlarını yapabilecekleri hatırlatıldı.

 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: “İrem, Yalnız, Değilsin!”,
Yorumlar
Haber Yazılımı