Haber Detayı
10 Nisan 2023 - Pazartesi 20:55 Bu haber 26633 kez okundu
 
İş Dünyası Konut Seferberliği Kampanyası
BEYŞEHİR - Beyşehir TSO’dan “İş Dünyası Konut Seferberliği Kampanyası” ile ilgili Oda Başkanı Akbıyık açıklamada bulundu.
Ekonomi Haberi
İş Dünyası Konut Seferberliği Kampanyası

BEYŞEHİR - Beyşehir TSO’dan “İş Dünyası Konut Seferberliği Kampanyası” ile ilgili Oda Başkanı Akbıyık açıklamada bulundu. 

Beyşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Akbıyık Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve İştirakleri tarafından 1 milyar TL nakdi katkı verilerek başlatılan “İş Dünyası Konut Seferberliği kampanyası” hakkında bir basın açıklaması düzenledi. Başkan Mustafa Akbıyık başlatılan Konut Seferberliği Kampanyası  ile ilgili şu açıklamalarda bulundu:

“Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem yaşadık, 50 binden fazla canımızı kaybettik. 100 binlerce ev yıkıldı ve kullanılamaz hale geldi. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, yakınlarına da sabırlar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.

Her milli meselede olduğu gibi bu deprem sonrasında da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Oda/Borsa camiası hızla seferber olmuştur.

Günümüz itibariyle deprem bölgesindeki en büyük ihtiyaç, depremzedelere kalıcı-güvenli konutlar sağlanmasıdır.

      Bu kapsamda Birlik Başkanımız Sn. M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun çağrısı ile “İş Dünyası Konut Seferberliği Kampanyası” Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve İştirakleri tarafından 1 milyar TL nakdi katkı verilerek başlatılmıştır. Kampanya ile İş Dünyası olarak felaket bölgesindeki kentlerimizde depreme dayanıklı ve güvenli konutlar inşa edilmesi amaçlanmaktadır.

Bölge iş dünyasını temsil eden Konya ve ilçe oda ve borsaları olarak; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’nin deprem bölgesinin barınma ihtiyacını karşılamak amacıyla yapılacak kalıcı konutlar için 1 Milyar TL destekle başlattığı İş Dünyası Konut Seferberliği’ne tam destek veriyoruz.

Sanayicisi, tüccarı, çiftçisi, esnafı, memuru, çalışanı ile yediden yetmişe tüm hemşehrilerimizi de konut seferberliğine destek olmaya davet ediyoruz.

Gün, bir olma, beraber olma, kenetlenme günü. Siz de gelin, kampanyamıza destek olarak ister bir blok, ister bir daire, ister bir tuğla karşılığı bağışta bulunun. Gelin hep birlikte ‘El Verin Ev Yapalım’. Vereceğiniz destekle, depremzedelerin yarınlarına umut olalım. Unutmayalım ki, bizler el ele verdiğimizde, aşamayacağımız hiçbir zorluk yoktur.”

Kampanya detaylarına www.beysehirtso.org.tr adresinden ulaşabilirsiniz.  

Hayırseverler istediği tutarda bağış yapabilecektir.

Sanal POS aracılığı ve kredi kartları ile de bağış alınabilecektir.

Bağış tutarının tamamı vergi matrahından düşürülebilecektir.

KONYA İŞ DÜNYASI KALICI KONUT SEFERBERLİĞİ ORTAK HESAP NUMARALARI

HESAP ADI: KONYA TİCARET ODASI

TÜRKİYE ZİRAAT BANKASI AŞ

İBAN: TR550001002087358834305084

TÜRKİYE HALK BANKASI A.Ş.

İBAN: TR570001200951000016000367

TÜRKİYE VAKIFLAR BANKASI T.A.O.

İBAN: TR800001500158007320250069  

 

 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: İş, Dünyası, Konut, Seferberliği, Kampanyası,
Yorumlar
Haber Yazılımı