Haber Detayı
12 Ekim 2017 - Perşembe 15:43 Bu haber 5156 kez okundu
 
Kayabaşılılar’dan Başkan Özaltun’a teşekkür ziyareti
BEYŞEHİR - Kayabaşılılar Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Duran İbrim, Konya’nın Beyşehir İlçe Belediyesi’ni ziyaret etti.
Güncel Haberi
Kayabaşılılar’dan Başkan Özaltun’a teşekkür ziyareti

BEYŞEHİR - İbrim, kendisine eşlik eden derneğin yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Murat Özaltun’u makamında ziyaret etti.

        Beyşehir’e bağlı Kayabaşı Mahallesi’nde dernek olarak bu yıl 15’incisi düzenledikleri Soğuksu Şenlikleri’ni hatırlatan İbrim, gurbette yaşayan Kayabaşılılar’ın da yoğun ilgi gösterdiği etkinliğin yöre halkının birlik ve beraberliğini gösteren,biraraya gelerek kaynaşmasını sağlayan çok önemsedikleri bir sosyal etkinlik olduğunun altını çizdi. Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun’un da etkinliklere katılarak kendilerini onurlandırdığını belirten İbrim, “Yönetim kurulu üyelerimiz ve mahalle sakinlerimiz adına Başkanımıza katılımlarından ve Belediye olarak etkinliğimize yaptığı katkı ve desteklerden ötürü çok teşekkür ediyoruz” dedi.

       Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Murat Özaltun da, Beyşehir Belediyesi olarak mahallelerde gerçekleştirilen bu tür etkinliklerin sürmesi için kurum olarak imkanları ölçüsünde destek vermeye, katkı sunmaya çalıştıklarını belirterek, “Bu anlamda, ilçemiz dışında yaşayan gurbetçilerimiz, bu tür sosyal etkinlikler  sayesinde doğup büyüdüğü topraklarda sıla-i rahim için biraraya geliyor, özellikle genç kuşak doğup büyüdüğü toprakları görme, yakınlarıyla, eş dost ve arkadaşlarıyla hasret giderme imkanı buluyor. Bu açıdan, biz de bu tür etkinliklere çok önem veriyoruz. Dernek başkanımıza ve yönetim kuruluna bu anlamda bu etkinliği sürdürdükleri için ben de teşekkür ediyorum” dedi.

        İbrim, ziyaretinin sonunda Başkan Özaltun’a bir teşekkür plaketi verdi. 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Kayabaşılılar’dan, Başkan, Özaltun’a, teşekkür, ziyareti,
Yorumlar
Haber Yazılımı