Haber Detayı
01 Şubat 2021 - Pazartesi 13:20 Bu haber 3678 kez okundu
 
KOMEK’ten Uzaktan ve Yüz Yüze Spor Kursları
Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları, sağlıklı yaşam için Konya merkez ve ilçeler dahil olmak üzere 35 spor merkezinde yüz yüze ve uzaktan spor kursları düzenliyor.
Eğitim-Kültür Haberi
KOMEK’ten Uzaktan ve Yüz Yüze Spor Kursları

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) farklı branşlardaki eğitimlerinin yanında; Konya genelindeki 35 spor merkezinde hem yüz yüze hem de uzaktan eğitimle kursiyerlerin sağlıklı yaşamına katkı da bulunuyor.

950 KURSİYERE UZAKTAN SPOR EĞİTİMİ

4 bin 200 kursiyerin kayıt yaptırdığı spor merkezlerinde 950 kursiyere uzaktan eğitim ile hizmet veriliyor. Farklı şehirlerden ve farklı ülkelerden kursiyerlerin de katıldığı eğitimlerde; aerobik, zumba, pilates, crunch, lower body gibi spor dallarında çalışmalar yapılıyor.

YÜZ YÜZE EĞİTİMLERDE SOSYAL MESAFE KURALLARI UYGULANIYOR

Uzaktan eğitimin yanı sıra; yüz yüze yapılan spor eğitimleriyle de kursiyerlerle buluşan KOMEK, gerekli tedbirleri alarak kursiyerlere hizmet veriyor. Pandemiden dolayı sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde verilen yüz yüze eğitimler 30-40 dakika arasında sürüyor.

“KOMEK’E TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

KOMEK’te uzaktan eğitimle spor kursuna katılan Zakif Ekinci 3 aydır spor eğitimi aldığını belirterek, “Spor ve diyetisyen hocamızla koordinasyonlu bir şekilde faaliyetlerimize devam ediyoruz. Pandemiden dolayı da hem temizlik hem mesafe kurallarına uygun şekilde çalışıyoruz. Konya Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve KOMEK çalışanlarına teşekkür ediyorum.” Dedi. Bir diğer kursiyer Fatih Kartal da kursların çok verimli olduğunu ifade ederek, “Buraya başladığımda 78 kiloydum. 66 kiloya kadar düştüm. Hocaların tavsiye ettiği diyet programlarına uyulduğu sürece, herkesin bu noktada başarılı olacağını inanıyorum. Buradaki ekipmanlar gayet yeterli. Burada ciddi bir hizmet alıyoruz. Bu noktada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu. Kursiyer İzzet Şükrü Soylu ise, “Herkese KOMEK’i tavsiye ediyorum. Spor salonu anlamında olsun, eğitim anlamında olsun gerçekten çok faydalı buluyorum.” İfadelerini kullandı.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: KOMEK’ten, Uzaktan, ve, Yüz, Yüze, Spor, Kursları,
Yorumlar
Haber Yazılımı