Haber Detayı
28 Mart 2020 - Cumartesi 11:00 Bu haber 7649 kez okundu
 
Konya'da sağlıkçılara bir destek de Altınokta Körler Derneği'nden
BEYŞEHİR - Ülkemizde etkisini artırmaya devam eden yeni tip Korona virüs salgını nedeniyle gece gündüz görevlerinin başında olan sağlık görevlilerine bir destek de Altınokta Körler Derneği Konya Şubesi'nden geldi.
Sağlık Haberi
Konya'da sağlıkçılara bir destek de Altınokta Körler Derneği'nden

BEYŞEHİR - Ülkemizde etkisini artırmaya devam eden yeni tip korona virüs salgını nedeniyle gece gündüz görevlerinin başında olan sağlık görevlilerine bir destek de Altınokta Körler Derneği Konya Şubesi'nden geldi.

Hayırsever Ali Şafak Döküm sahibi Mevlüt Yılmaz ve Altınokta Körler Derneği Konya Şube Başkanı Mehmet Ali Şahin, Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi sağlık çalışanlarına bu zor süreçte moral ve motivasyon adına yanlarında olduklarının göstergesi olarak hazırladıkları tatlı ve çeşitli ikramları hastane yetkililerine teslim ettiler. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Dernek Başkanı Mehmet Ali Şahin, “Ülke olarak virüs salgını ile mücadele içindeyiz. Bununla birlikte hükümetimiz, sağlıkçılarınız, güvenlik güçlerimiz ve halkımız büyük bir mücadele içerisine girerek inşallah bu süreç atlatılacak. Altınokta Körler Derneği Konya Şubesi olarak sağlıkçılarımıza böylesine zorlu bir günde yanlarında olduğumuzu göstermek ve hissettirmek açısından onlara küçükte olsa bir ikramımız oldu. Bu zor günleri hep beraber aşacağımıza inanıyor, fedakarca çalışan sağlık personeline canı gönülden teşekkür ediyorum “İyi ki varsınız” dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Konya'da, sağlıkçılara, bir, destek, de, Altınokta, Körler, Derneği'nden,
Yorumlar
Haber Yazılımı