Haber Detayı
14 Ocak 2023 - Cumartesi 23:08 Bu haber 14631 kez okundu
 
Konya’da Türkiye Tekvando Şampiyonası Heyecanı Başladı
Konya’da düzenlenen Büyükler Türkiye Tekvando Şampiyonası başladı.
Spor Haberi
Konya’da Türkiye Tekvando Şampiyonası Heyecanı Başladı

Konya’da düzenlenen Büyükler Türkiye Tekvando Şampiyonası başladı.

13 Ocak’ta başlayan ve Karatay Spor ve Kongre Merkezi’nde 17 Ocak 2023 tarihine kadar devam edecek şampiyonanın ilk günkü müsabakaları büyük bir çekişmeye sahne oldu.

72 ilden 745 kulübe mensup 2 bin 47 sporcunun katıldığı şampiyonanın açılış seromonisine AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin, Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Remzi Ay, Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Metin Şahin ve yönetim kurulu üyeleri, antrenör, hakem, sporcu ve davetliler katıldı.

AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin ve Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Metin Şahin programda birer konuşma yaptı.

Başkan Şahin, Milletvekili Sorgun ve İl Müdürü Şahin ile şampiyona ve Türk sporuna katkı vermiş isimlere günün anısına birer plaket takdim etti.

Şampiyonanın ilk gününde erkekler 58, kadınlar 53 ve 62 kilo müsabakaları yapılırken, birinci olan ve dereceye giren isimler de belli oldu.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Konya’da, Türkiye, Tekvando, Şampiyonası, Heyecanı, Başladı,
Yorumlar
Haber Yazılımı