Haber Detayı
31 Ekim 2021 - Pazar 16:37 Bu haber 5544 kez okundu
 
Konya PANKOBİRLİK Başkanı Erkoyuncu PANKOBİRLİK Genel Başkanı da oldu
Pancar Ekicileri Kooperatifleri Birliği (Pankobirlik) bugün yeni başkan ve yönetimini seçti.
Bölgeden Haberi
Konya PANKOBİRLİK Başkanı Erkoyuncu PANKOBİRLİK Genel Başkanı da oldu

Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Genel Kurulu’nda rakiplerini geride bırakan Ramazan Erkoyuncu bugün Ankara’da gerçekleşen kongrede, PANKOBİRLİK Başkanı seçildi.

Seçimlerin tamamlanmasının ardından gerçekleştirilen ilk yönetim kurulu toplantısında PANKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Ramazan Erkoyuncu seçilirken, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Alpullu Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramis Özgen seçildi.

Ramazan Erkoyuncu başkanlığında oluşan PANKOBİRLİK Yönetim Kurulu;

Başkan Ramazan Erkoyuncu

Sebahattin Karasakal

Ramis Özgen

Mustafa Saatçi

Kürşat Aslan

Faruk Ünal

Osman Yıldırım

Zafer Arpacı

Ramazan Ülker

Yusuf Yazır

ERKOYUNCU; PANKOBİRLİK’TE HERKES EVSAHİBİDİR

Yapılan seçimlerin adından genel kurula bir teşekkür konuşması yapan Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Ramazan Erkoyuncu genel kuruldaki birlik ve beraberlik ortamına teşekkür ederek başladığı konuşmasında “Seçime tek liste gidilmesinde emeği, katkısı olan Elbistan Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Aslan’a teşekkür ederim. Bizim gibi kurumlarda esas olan, öncelikli olan adalet ve temsil noktasında eşitliktir. Bu kurumda Türkşeker ile birlikte 32 kooperatifimiz yönetimde temsil edilsin edilmesin herkes ev sahibidir. Bunu seçilenlerin söylediği gibi popülist bir ifade olarak kullanmıyorum, bunu yürekten söylüyorum. Hepimizin bu kurumun işler ile ilgili ortak emeği ortak gayreti gerekiyor Bizim yönetim kurulu olarak birinci önceliğimiz bu birliği adaletle ve herkese eşit hizmet götürerek sağlamak, muhafaza etmek olacak. Bizim görevimiz işimizi iyi yapmak. Ama size de bir görev düşüyor, düzensiz ve savurgan bir şekilde yönetirsek bizi uyarmak sizin göreviniz, uyarmazsanız vebali sizin üstünüzedir. Tekraren ve tüm samimiyetimle söylemek istiyorum, herkes bu evin sahibi, bu ev herkese aittir. Birlikten kuvvet doğar, beraber bu işi hep birlikte yönetelim diyerek bana güvenen 31 kooperatifimize ve tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Sizi mahcup etmemek için elimden geleni tüm samimiyetimle yapacağım, çok çalışacağım ve kurumumuzu inşallah elbirliği ile daha yukarılara taşıtacağız” dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Konya, PANKOBİRLİK, Başkanı, Erkoyuncu, PANKOBİRLİK, Genel, Başkanı, da, oldu,
Yorumlar
Haber Yazılımı