Haber Detayı
10 Haziran 2018 - Pazar 19:01 Bu haber 5155 kez okundu
 
Konyalı Gençler Mazlum Milletleri Unutmadı
Konya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi üyeleri, İslam coğrafyasındaki zulme dikkat çekmek için 8. kez organize ettikleri “Ümmet İftarı”nda hurma, simit ve su ile iftarlarını açarak bir günlük iftar bedelini Uzak Doğu’da zulüm altında yaşayan Patanili yetimlere gönderdi.
Yaşam Haberi
Konyalı Gençler Mazlum Milletleri Unutmadı

Konya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi üyeleri, geleneksel hale getirdikleri Ümmet İftarlarının 8’incisini Mevlana Meydanı’nda gerçekleştirdi. İlginin bir hayli yoğun olduğu programa katılanlar, iftarlarını simit, hurma ve su ile açarken, katılımcıların 1 günlük iftar bedeli Uzak Doğu’nun ve İslam dünyasının kanayan yarası Patani’ye bağışlandı.

İftarın ardından Türkiye Gençlik Vakfı tarafından Türkiye genelinde düzenlenen “Çizimlerle 40 Hadis Yarışması”nda dereceye giren Konyalı öğrencilere de plaketleri takdim edildi. Programa AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Abdürrahim Sönmezler, AK Parti Konya İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Murat Koru ve yönetimi, Konya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Ali Cihan Özensel ve gençlik meclisi üyelerinin yanı sıra çeşitli sivil toplum kuruluşlarından gençler ve vatandaş katıldı.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Konyalı, Gençler, Mazlum, Milletleri, Unutmadı,
Yorumlar
Haber Yazılımı