Haber Detayı
24 Mart 2022 - Perşembe 10:49 Bu haber 3854 kez okundu
 
Koski'den Müşteri Memnuniyeti Anketi
Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, hizmet kalitesini daha da yükseltmek için abonelerinin görüş, öneri ve eleştirilerini hazırladığı anketle kayıt altına alıyor.
Yaşam Haberi
Koski'den Müşteri Memnuniyeti Anketi

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, hizmet kalitesini daha da yükseltmek için abonelerinin görüş, öneri ve eleştirilerini hazırladığı anketle kayıt altına alıyor.

Anketler, KOSKİ hizmet binalarındaki bankolarda ve KİOSK cihazlarında yapılırken; telefon numarası bırakılması durumunda geri dönüş sağlanıyor.

Abonelerine en etkin ve güvenilir şekilde ürün ve hizmet sunma kalite politikasına uygun olarak her geçen gün kendini yenileyen Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, hazırladığı anketle abonelerinin görüş, öneri ve eleştirilerini alıyor.

BİRKAÇ DAKİKANIZI AYIRARAK KATKI SAĞLAYABİLİRSİNİZ

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü merkez binası ile Selçuklu ve Karatay şubelerinde birkaç dakika ayrılarak gerçekleştirilen müşteri memnuniyet anketine katılan KOSKİ aboneleri, diledikleri takdirde anket sonunda su tasarrufu konulu kısa videoyu izleyerek de "Suyumuza sahip çıkalım!" sloganına destek verebiliyor.

Banko ile uzun süreli işlemlerin olduğu noktalarda işlem sırasında ankete katılım mümkünken, ayakta veya kısa süreli işlemlerde de KİOSK cihazından ankete katılım sağlanabiliyor.

ABONELERE DÜZENLİ OLARAK GERİ DÖNÜŞ SAĞLANIYOR

Müşteri memnuniyet anketi; alınan hizmet, personelin tutum ve yaklaşımı ile genel hizmet kalitesinin değerlendirilmesi gibi kısa sorulardan oluşuyor.

Abonelerin telefon numarası bırakması durumunda istek, şikâyet ve önerileri hakkında geri dönüş yapılıyor.

Geri bildirim için başvuruda bulunan aboneler, KOSKİ tarafından periyodik olarak tespit edilerek, müşteri temsilcisi tarafından düzenli bir şekilde bilgilendiriliyor; talep edilen konu hakkında yardımcı olunduktan sonra, detaylar günlük olarak raporlanıp her ay düzenli bir şekilde saklanıyor.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Koski'den, Müşteri, Memnuniyeti, Anketi,
Yorumlar
Haber Yazılımı