Haber Detayı
16 Ağustos 2020 - Pazar 16:35 Bu haber 4121 kez okundu
 
Leylekler vadisi ünlü dergide
100'den fazla ülkede binlerce fotoğrafçı tarafından ilgiyle takip edilen “FIAP News” Dergisi, Ağustos sayısında Leylekler Vadisi’ne tam sayfa birden yer verdi
Eğitim-Kültür Haberi
Leylekler vadisi ünlü dergide

100'den fazla ülkede binlerce fotoğrafçı tarafından ilgiyle takip edilen “FIAP News” Dergisi, Ağustos sayısında Leylekler Vadisi’ne tam sayfa birden yer verdi

"LEYLEKLER VADİSİ", ÜNLÜ DERGİDE...

Uluslararası Fotoğraf Sanatı Federasyonu tarafından İngilizce olarak yayımlanan “FIAP News” adlı Fotoğraf Dergisi, Ağustos 2020 sayısında Beyşehir’in ünlü leylekler vadisine bir tam sayfa birden yer ayırdı.

Uluslararası Fotoğraf Sanatı Derneği Başkanı ve Konya’da faaliyet gösteren Sille Sanat Sarayı’nın kurucusu uluslararası fotoğraf sanatçısı Reha Bilir’in kaleme aldığı ve Yeşildağ Mahallesi’ndeki leylekler vadisini konu alan yazı, FIAP’a üye olan ve yüzden fazla ülkede binlerce fotoğrafçı tarafından ilgiyle takip edilen derginin 71’inci sayfasında yer buldu.

Reha Bilir, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, fotoğraf dergisinde, kendi ismini verdiği ve günümüzde fotoğraf ve kuşseverlerin de çok yakından tanıdığı leylekler vadisindeki leyleklerin yaşamı hakkında çeşitli bilgilere yer vererek bu ünlenen mekanı tüm dünyaya tanıtmaya çalıştığını ifade ederek, şunları kaydetti:

“Dergi, ayrıca onursal üyemiz olan Mehmet Coşkun Aral’ın ‘Cristina Garzone” yazısına 17. Sayfa, Burak Şenbak’ın ‘SSS vs Covud-19” başlığı ile pandemi döneminde yaptıkları etkinlikleri anlatan yazısına 45.sayfasından, yine onursal üyemiz Yekini Dioubeou’nun Benin Ganvie ile ilgili yazısına da 72.sayfasından, onursal üyemiz Nguyen Vu Phouc’un “An Amazing Spor For Photograhpy in Viet Nam” başlıklı yazısına 73.sayfadan yer verdi. Okurlarımızın keyifle okuyacağından eminim. Zengin bir içerikle fotoğraf dünyasını FIAP News ile bilgisayar ekranlarımıza getiren FIAP’a ve Bronwen Casey’e teşekkür ediyorum.”

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Leylekler, vadisi, ünlü, dergide,
Yorumlar
Haber Yazılımı