Haber Detayı
26 Ocak 2021 - Salı 16:26 Bu haber 3976 kez okundu
 
Mahsur kalan kediyi sosyal medyada yapılan yorum kurtardı
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesinin sosyal medya hesabına yapılan yorum üzerine harekete geçen Zabıta ekipleri, mahsur kalan kediyi itfaiyenin de desteğiyle kurtardı.
Yaşam Haberi
Mahsur kalan kediyi sosyal medyada yapılan yorum kurtardı

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesinin sosyal medya hesabına yapılan yorum üzerine harekete geçen Zabıta ekipleri,  mahsur kalan kediyi itfaiyenin de desteğiyle kurtardı.

Beyşehir’in Hamidiye Mahallesinde 3 katlı apartmanın çatısında mahsur kalan kediyi gören mahalle sakinlerinden Sevinç Karabıyık Beyşehir Belediyesinin sosyal medya hesabına yorum yapması ile birlikte harekete geçen Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler itfaiyeden destek isteyerek çatıda mahsur kalan kediyi titiz çalışmalar sonucu kurtardı.

Beyşehir Belediyesiyle iletişime geçen Sevinç Karabıyık açıklamasında, “Kediyi geçen hafta Perşembe Cuma gibi çatıda fark ettik. Öncesinde kendisi diğer çatıya geçebilir diye düşündük. Birkaç gün sürekli aynı çatıda olduğunu gördüğümde, atlayamıyor olduğunu fark ettik. Beyşehir Belediyesinin Facebook sayfasına yorum yazdım oradan dönüş yaptılar. Ben telefon numaramı verdim telefonla haberleştik ve ilgilendiler. Çok teşekkür ederim. Ekiplerin gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı çok memnun oldum.  Sonuçta bir canın orada çaresiz kaldığını görünce insan duyarsız kalamıyor. Belediyemizden de aynı ilgi ve alakayı gördüğüm içinde çok mutlu oldum” Dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Mahsur, kalan, kediyi, sosyal, medyada, yapılan, yorum, kurtardı,
Yorumlar
Haber Yazılımı