Haber Detayı
03 Kasım 2014 - Pazartesi 12:36 Bu haber 5193 kez okundu
 
Martı, AVM kurbanı mı oldu?
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyespor, Ereğli deplasmanında sahaya 3 önemli as oyuncusundan yoksun bir kadroyla çıktı.
Spor Haberi
Martı, AVM kurbanı mı oldu?

BEYŞEHİR - Beyşehir’de bir alışveriş merkezinde çalıştığı öğrenilen aralarında Beyşehir’in golcü ismi Alper Karademir’in de bulunduğu futbolculara çalıştığı işyerinden müsabaka için izin çıkmadığı öne sürüldü. Beyşehir Belediyespor Kulübü antrenörü Adem Yağcıoğlu ve kulüp yöneticileri, izin verilmeyen oyuncularla ilgili gelişmeler hakkında Belediye Başkanı Murat Özaltun ve ilçe protokolünü bilgilendirdi.
        Bu duruma tepki gösteren Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, galip gelebilecekleri bir karşılaşmayı 3 as oyuncudan yoksun olarak sahaya çıkmaları nedeniyle kaybettiklerini dile getirdi. Ereğli deplasmanında takımının diri ve güzel bir futbol sergilediğine dikkati çeken Özaltun, böylesine önemli bir maçta Beyşehir Belediyesporlu futbolculara maç için izin vermeyen alışveriş merkezi ilgililerini eleştirerek tepki gösterdi.
        Özaltun, Beyşehir’in galip gelebileceği maçtan as oyuncularından mahrum olmaları nedeniyle yenilgiyle döndüklerine vurgu yaparak, kaybedilen puanların önümüzdeki müsabakalarda telafi edileceğine inandığını kaydetti.
        Öte yandan, Ereğli ilçe protokolü müsabaka için Ereğli’ye gelen Beyşehir protokolünü karşılaşmadan sonra verilen yemek programında ağırladı. Karşılaşmayı Beyşehir ilçe protokolü ile Ereğli Kaymakamı Şakir Erden, Halkapınar Kaymakamı Mehmet Kocabey, Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Agah Taşkın, AK Parti İlçe Başkanı Evren Nas tribünlerde yan yana oturarak birlikte izledi. Beyşehir ve Ereğli ilçelerinin konuşulduğu yemeğin ardından Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kocabey’e günün anısına Beyşehir fotoğrafının yer aldığı bir saat hediye etti. Taşkın da, Özaltun’a günün anısına çeşitli hediyeler verdi. 

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİR, , Beyşehir, Belediyespor, Ereğli, deplasmanında, sahaya, 3, önemli, as
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
Martı, AVM kurbanı mı oldu?
Martı, AVM kurbanı mı oldu?
Yorumlar
Haber Yazılımı