Haber Detayı
10 Kasım 2015 - Salı 09:21 Bu haber 6167 kez okundu
 
Martı Yükselişe Geçti 2-4
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyespor Futbol Takımı, ligin 4’üncü haftasına dahil karşılaşmada deplasmanda Selçuklu Belediyespor’u 4-2’lik skorla mağlup etti.
Spor Haberi
Martı Yükselişe Geçti 2-4

Konya 1.Amatör Küme Süper Grup’ta sezona şampiyonluk iddiasıyla başlayan ilçe temsilcimiz Beyşehir Belediyespor Futbol Takımı, ligin 4’üncü haftasına dahil karşılaşmada deplasmanda Selçuklu Belediyespor’u 4-2’lik skorla mağlup etti.

Ligin iddialı ekiplerinden Selçuklu Belediyespor’la sahasında karşılaşan mavi-beyazlılar, elde ettiği 3 puanla ilk dış saha galibiyetini de almış oldu.

Karşılaşmanın büyük bölümünde rakibine karşı üstün bir oyun sergileyen mavi-beyazlılar, müsabakaya golle başladı. Ancak, ardından peş peşe gelen 2 gol ilk yarının skorunu 2-1 Selçuklu Belediyespor’un lehine belirledi.

Beyşehir Belediyespor, ikinci devrede iki gol daha bulurken, rakibine kalan dakikalarda gol şansı vermedi. Mavi-beyazlılar, 90 dakikanın sonunda Yiğithan Özdemir, Mehmet Serkan ve Cem’in iki golüyle rakibini kendi sahasında 4-2’lik sonuçla mağlup etmeyi başardı.

Beyşehir Belediyespor elde ettiği 3 puanla, puanını 7’ye yükseltti ve puan cetvelinde 6’ıncı sıraya yerleşti.

Beyşehir Belediyespor Futbol Takımı antrenörü Adem Yağcıoğlu, müsabakadan sonra yaptığı açıklamada, takımının her geçen hafta daha iyiye doğru gittiğini belirterek, “Deplasmanda elde ettiğimiz bu galibiyetle futbolcularımızın öz güveni daha da arttı. Artık her hafta rakiplerimize karşı daha iyi bir oyun sergilemeye başladık. Takımımız, gerçek bir takım hüviyetine bürünmeye başladı. İnşallah, her geçen hafta her şey daha güzel olacak.”dedi.

Beyşehir Belediyespor, ligin 5’inci haftasında İhsaniye Gençlerbirliği ile  yine deplasmanda karşılaşacak. Mavi-beyazlılar, bu maçın hazırlıklarına Salı gününden itibaren başlayacak.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİR, , Beyşehir, Belediyespor, Futbol, Takımı, ligin, 4’üncü, haftasına, da
Yorumlar
Haber Yazılımı