Haber Detayı
30 Haziran 2018 - Cumartesi 11:26 Bu haber 16702 kez okundu
 
Milletvekili Samancı'dan Beyşehir'e Teşekkür Ziyareti
BEYŞEHİR - 4 Haziran’da yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 27.Dönem Milletvekili Seçimleri’nde Konya Milletvekili olarak seçildikten sonra mazbatasını alan AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, ilk ziyaretini gerçekleştirdiği memleketi olan Beyşehir ilçesinde hem parti teşkilatı mensuplarına, hem de ziyaret ettiği esnaflara ve vatandaşlara teşekkür etti.
Siyaset Haberi
Milletvekili Samancı'dan Beyşehir'e Teşekkür Ziyareti

BEYŞEHİR - AK Parti İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Samancı, burada ilçe teşkilatı mensuplarına hitaben yaptığı konuşmada, seçim sonuçlarını değerlendirerek, geride kalan 24 Haziran seçimlerini bir demokrasi havası içerisinde, huzur ve barışın getirdiği bir ortamda tamamlamış olduklarını dile getirdi, “Sonuçların hem ülkemize, hem bölgemize, hem de tüm İslam alemine hayırlar getirmesini ben de temenni ediyorum” dedi.

Bu süreçte hem kadın, hem gençlik kolları, hem de teşkilatın ana kademede yer alan mensuplarıyla yoğun bir çalışmayı hep birlikte yürüttüklerini anlatan Samancı, “Ben hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Her birinizin ayrı ayrı bir emeği var. Her zaman söylediğimiz gibi biz bir aileyiz ve bu aile ortamı içerisinde bayrağımızı daha da yüceltmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Samancı, seçim süreci ve sonuçlarına ilişkin olarak ise değerlendirmelerine şöyle devam etti: “Tabi seçimler her ne kadar  bitmiş gibi görülse de,  bizim için seçimler asla bitmedi arkadaşlar. Kaldığımız yerden  hızla devam edeceğiz. Tabi bu seçimlerde  seçmenin bize vermiş olduğu  çok önemli mesajlar da var. Yani bunun muhasebesini  kendi içimizde mutlaka  yapacağız, değerlendireceğiz. AK Parti şu ana kadar  girmiş olduğu bütün seçimlerde her zaman galip bir şekilde  seçimleri tamamlamıştır ve bu dönem  daha önceki dönemlerden farklı  olarak salt çoğunluk yerine, çoğunluk  bir şekilde  meclis çalışmalarını inşallah  yürüteceğiz. Bundan sonraki gayretimiz artık  önümüzdeki süreç içerisinde  hızlı bir şekilde  silkelenmeyle beraber  bu tabi hem teşkilatlarımız  açısından geçerli, hem  belediyemiz açısından geçerli, hem de kamu kurumları  açısından…  Her birimiz, yani hem siyasi  temsilci olarak,  hem de devletin temsilcisi olarak  burada görev alanların her birinin,  yani  oturmuş olduğu koltuklarda  en iyi şekilde  hizmeti nasıl verecek, en layıkıyla bunu nasıl yürütecek, herkesin kendisini çek etmek suretiyle  yürüteceğimiz  bir  döneme de girmiş olduk.

  Çünkü  bizden her zaman, yani bu  dönem içerisinde  ‘evet galibiz, elhamdülillah başarıyla tamamladık;  Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan  yüzde 52  oy almak suretiyle  yine birinci turda  seçimleri tamamlayarak  Cumhurbaşkanlığı görevini, yani devletimizi ve milletimizi  temsil etmeye devam edecek’.  Ama diğer taraftan da kendimizi muhasebe  etmek üzere  vatandaşımızdan almış olduğumuz  mesajları da  tekrar  tekrar değerlendirmek suretiyle yolumuza devam etmek zorundayız. Bunun anlamı şudur arkadaşlar; biz galip olduğumuz seçimlerle  her zaman iyisi nasıl olur, muhasebesini yapmak zorundayız ve bu seçimde  öyle bir sonucu doğuran aslında  seçimler oldu.  Bundan sonraki süreç içerisinde  niçin daha iyisini  elde edemedik, şeklindeki  başarımızla beraber  bunu da sorgulayarak  yolumuza devam etmemiz gerekiyor. Bu anlamda tüm teşkilat mensuplarımızdan da Allah razı olsun, inşallah yine hep beraber bundan sonra çalışmalarımızı yürüteceğiz”

Samancı, konuşmasının son bölümünde ise hafta sonunda YKS’ye girecek adaylara başarı dileğinde bulundu, “Yarın ve Pazar günü üniversite sınavına girecek olan öğrencilerimize başarılar ve muvaffakiyetler diliyorum. Allah gönüllerine göre versin inşallah. Güzel yerlerde onları tabi görmek isteriz özellikle Beyşehirli hemşerilerimiz olarak. Beyşehir’de sınava girecekler. Tabi bu ayrı bir kazanım, Beyşehir’imiz açısından da. Çünkü öğrencilik yıllarımızdan biliriz. Konya’ya gideceksin, orada kalacak yer ayarlayacaksın, onun stresi filan, yoruyordu bizi. Elhamdülillah AK Parti döneminde bu sıkıntı da aşılmış oldu. Ve çocuklarımız bulundukları yerde ilçede sınava girmek suretiyle inşallah başarılı sonuçlar alacaklarına ben eminim. Allah yollarını açık etsin” ifadelerini kullandı.

AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Şenol ise, konuşmasında, 27.Dönem AK Parti Konya Milletvekili seçilen Gülay Samancı’yı tebrik ederken, “Gülay Hanım’a tekrar hayırlı olsun diyoruz. Başarılar diliyoruz yeni dönem için. Tabi biz iktidar partisi olduğumuz için  bir seçim bitiyor,yeni bir  döneme başlıyoruz, inşallah kaldığımız yerden hizmet etmeye  devam edeceğiz.  Özellikle ben bugün  bütün teşkilatımıza  ayrı ayrı teşekkür ediyorum, bu başarı tabi hepimizin, ülkemize milletimize  ve Beyşehir’imize, Konya’mıza hayırlı olsun” diye konuştu.

       Samancı ilçe teşkilatı ziyaretinin ardından İlçe Başkanı Şenol ve beraberindeki partililerle birlikte ilçe merkezinde esnaf ziyareti yaparak seçimlerde verdikleri destekten dolayı tüm vatandaşlara teşekkür etti.

 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Milletvekili, Samancı'dan, Beyşehir'e, Teşekkür, Ziyareti,
Yorumlar
Haber Yazılımı