Haber Detayı
30 Eylül 2019 - Pazartesi 12:22 Bu haber 7960 kez okundu
 
Miroğlu'nun kitabı büyük ilgi görüyor
BEYŞEHİR - Beyşehir Müftülüğünde VHKİ. olarak görev yapmakta olan Bayram Miroğlu'nun kaleme aldığı Düşler Sokağı (Ayetler ve Hadisler Işığında Özgün Hikayeler) isimli kitabı yayımlandı.
Eğitim-Kültür Haberi
Miroğlu'nun kitabı büyük ilgi görüyor

BEYŞEHİR - Beyşehir Müftülüğünde VHKİ. olarak görev yapmakta olan Bayram Miroğlu'nun kaleme aldığı Düşler Sokağı (Ayetler ve Hadisler Işığında Özgün Hikayeler) isimli kitabı yayımlandı.

Kitap hakkında açıklamalarda bulunan Miroğlu, şunları söyledi:

Rabbime hamd olsun ki, uzun süreden beri çalışmasını sürdürdüğüm, Düşler Sokağı (Ayetler ve Hadisler Işığında Özgün Hikayeler) başlıklı ilk hikâye kitabım internet kitap satış sitelerinde ve raflardaki yerini almış bulunmaktadır.

Kitabımızda okurlarımızın hayatına şekil verecek ve manevi duygularını güçlendirecek değerler eğitimi ağırlıklı hikâyeler anlattım. Dinimizin bize öğütlemiş olduğu değerleri çocuklarımızın diliyle, örneklemelerle ve değerlendirme köşesiyle destekledim. Bu sayede çocuklarımız hem daha kolay değerler eğitimini kavramış olacak hem de kendi fikirlerini yazıya dökerek kişisel yorumlama becerilerini artırmış olacaklardır.

Bu çalışmamız sayesinde çocuklarımızın gönlünde yer eder, ve kitabımızın sevilmesini sağlayabilirsek çocuklarımızın geleceğine şekil vermek adına ufakta olsa katkımız olacak ve bu da bizleri ziyadesiyle mutlu edecektir.

Kitabımızın ilk yayımlandığı günden buyana olumlu tavsiyeleri ve desteklerinden dolayı herkese çok teşekkür ediyor,  Selam, dua ve muhabbetlerimle selamlıyorum.” dedi.

Bayram Mıroğlu Kimdir?

1985 Yılında Konya/Beyşehir ilçesinde doğdum. Liseyi. 2003 yılında Beyşehir Anadolu İmam-Hatip Lisesinde bitirdikten sonra 2008 yılında Kamu Yönetimi, 2016 yılında ise İlahiyat Fakültesinden mezun oldum. Aynı yıl Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesinde Pedagojik Formasyon eğitimimi tamamladım. 2012-2013 yılları arasında Konya-Yenigün gazetesinde köşe yazarlığı yaptım. Gazetelerde ve sosyal medya da şiir ve yazılarım yayınlandı. 2018 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası Etkinlikleri kapsamında düzenlenen şiir yarışmasında il ikinciliği elde ettim.2019 Yılı Mayıs Ayında çocuklarımıza yönelik kaleme aldığım Düşler Sokağı (Ayetler ve Hadisler Işığında Özgün Hikâyeler) başlıklı kitabımızı tamamladık ve yayımlandı. 2004 Yılında Diyanet İşleri Başkanlığımızda İmam Hatip olarak başladığım görevimi Beyşehir Müftülüğü bünyesinde VHKİ. olarak devam ettirmekteyim. Evli ve 3 çocuk babasıyım.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Miroğlu'nun, kitabı, büyük, ilgi, görüyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı