Haber Detayı
04 Mart 2021 - Perşembe 10:32 Bu haber 3961 kez okundu
 
Muhtarlara “Kırsal Mahalle Bilgilendirme” Toplantısı Yapıldı
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından, mahalle muhtarlarına “Kırsal Mahalle Bilgilendirme” toplantısı yapıldı.
Güncel Haberi
Muhtarlara “Kırsal Mahalle Bilgilendirme” Toplantısı Yapıldı

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından, mahalle muhtarlarına “Kırsal Mahalle Bilgilendirme” toplantısı yapıldı.

Beyşehir Kültür ve Yaşam Merkezinde mesafe kurallarına uygun bir şekilde yapılan toplantıda, Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından, Büyükşehir yasasının mahallelere yönelik yaptığı değişiklikler ile birlikte taşra mahallelerinin kırsal mahalleye dönüştürülmesiyle ilgi muhtarlara bilgiler aktarıldı. Düzenlenen toplantıda kırsal mahallenin avantajları ve dezavantajları anlatıldı.

Muhtarlarla yapılan kırsal mahalle bilgilendirme toplantısında konuşan Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, Beyşehir birliğinin lafta olmadığını ve hep beraber bir bütün olduklarının altını çizerek, muhtarlarla ve meclis üyeleri ile mahallelerde birlikte adım atılacağını vurguladı.

Başkan Bayındır konuşmasında; “Beyşehir bölgesinin hizmet ve projelerini hep beraber yılını, ayını, günü, saatini boşa geçirmemek için gayret etmeliyiz.  Hepimiz kader arkadaşıyız, içlerimizde uzun devre muhtarlık yapan arkadaşlarımız olacak. Ben dünü saymıyorum, bugüne bakıyorum. Yarını hedefliyorum. Bizden sonra gelen neslin daha rahat daha huzurlu her şeyini çözmüş bir Beyşehir’de yaşamanın imkânlarını sağlama gayreti içindeyiz.” dedi.

BAŞKAN BAYINDIR; “SICAK ASFALTI, BEKLEYEN BÖLGELERE ULAŞTIRACAĞIZ”

Muhtarlara, kırsal mahalle bilgilendirme toplantısında bir araya gelen Başkan Bayındır, sıcak asfaltı bekleyen bölgelere bu yıl içinde ulaştıracaklarını belirterek, bu sene ilk işin altı bölge oluşturmak ve asfalt plentini yenileyerek süratle sıcak asfalt çalışmalarına start verileceğini vurguladı.

Başkan Bayındır konuşmasında; “Asfalt plentinden tutun, makine ekipmanlarına kadar dediğim altı bölge yapısını kuruncaya kadar inşallah bu sene süratle sıcak asfaltı bekleyen bölgelere ulaştıracağız.

Bununla birlikte doğalgazın geçtiği bölgelerde, aboneliklerin tamamen bitmesinin ardından biran önce hızlandırarak, biten yerleri kaldırımıyla asfaltıyla yapıp arkamıza bakmayacağız.

Değerli arkadaşlar Gembos yolumuzun devreye girmesiyle o yol güzergâhındaki beldelerimizi mahallelerimizi ekonomiye hazırlıyoruz. Tarım ve hayvancılığı biran evvel planlayıp tarım yapılabilecek yerlerde tarım, hayvancılık yapılabilecek yerlerde hayvancılığı çoğaltmamız lazım.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Muhtarlara, “Kırsal, Mahalle, Bilgilendirme”, Toplantısı, Yapıldı,
Yorumlar
Haber Yazılımı