Haber Detayı
12 Ocak 2021 - Salı 12:39 Bu haber 5344 kez okundu
 
MÜSİAD'tan Başkan Bayındır'a ziyaret
BEYŞEHİR - MÜSİAD Seydişehir temsilciliği, Beyşehirli ve Seydişehirli iş adamları, Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır’a nezaket ziyaretinde bulundu.
Güncel Haberi
MÜSİAD'tan Başkan Bayındır'a ziyaret

BEYŞEHİR - MÜSİAD Seydişehir temsilciliği, Beyşehirli ve Seydişehirli iş adamları, Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır’a nezaket ziyaretinde bulundu.

MÜSİAD Seydişehir temsilcisi Başkanı Yasir Dumlupınar, Müsiad Başkan Yardımcısı Sadullah Sabırlı, MÜSİAD üyelerinden Huğlu Av Tüfeği Kooperatifi Başkanı Naci Tanık, E-Ticaret Danışmanı Ferhat Okur ve Reklam Tasarım Danışmanı Murat Neyeman, Başkan Bayındır’a yaptıkları ziyarette, bölgesel kalkınma vizyonu ile ilgili istişarelerde bulunarak, misafirperverlikten ve bölgesel kalkınma için verdikleri desteklerden dolayı Başkanımız Bayındır’a teşekkür etti.

İKTİSAS ORGANİZE BÖLGESİ BEYŞEHİR VE SEYDİŞEHİR’İN SEMBOLÜ OLUR

Başkan Bayındır ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “SEYDİBEY Tarım Ürünleri Entegre Tesisleri karşısında, Kavak ve Bayavşar mahalle arazilerinin bulunduğu bölgelere bir iktisas organize sanayinin yapılması Beyşehir ve Seydişehir’in bölgesel kalkınma sembolü haline geleceğini vurguladı. Başkanımız, “İlçemiz adına ve kalkınma adına üzerimize ne düşüyorsa destek vermeye hazırız. Biz her zaman üreten iş adamlarımızın ve sanayicilerimizin yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz” İfadelerini kullandı.

Ziyaretten sonra Başkan Bayındır MÜSİAD Seydişehir temsilcisi Başkanı Yasir Dumlupınar’ Beyşehir Eşrefoğlu Camisinin maketini takdim etti. MÜSİAD Seydişehir temsilcisi Başkanı Yasir Dumlupınar ise Başkanımız Bayındır’a MÜSİAD logolu saat takdim etti.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: MÜSİAD'tan, Başkan, Bayındır'a, ziyaret,
Yorumlar
Haber Yazılımı