Haber Detayı
29 Nisan 2017 - Cumartesi 12:06 Bu haber 6107 kez okundu
 
Ödüllü 23 Nisan Fotoğrafları Sergilendi
BEYŞEHİR - Beyşehir'de Geleneksel olarak her yıl düzenlenen, ortaokul 5’inci sınıfları arasında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında fotoğraf yarışması sonunda dereceye giren ve sergileme ödülü kazanan eserler ilçe halkının beğenisine sunuldu.
Eğitim-Kültür Haberi
Ödüllü 23 Nisan Fotoğrafları Sergilendi

BEYŞEHİR - Beyşehir Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği ile BEYFOD Beyşehir Fotografçılar Derneği'nin ilkokul 5. Sınıflar arasında düzenlemiş oldukları fotoğraf yarışması ödül töreni Beyşehir Gölü Milli Parkı İdare ve Ziyaretçi Tanıtım Merkezi'nde  yapıldı.

         Törende dereceye giren eserlerin sahibi olan öğrencilere ödülleri, sergileme alanlara ise katılım belgeleri verildi. Törende, yarışmaya katılım şartı olan atık ürün toplamada rakamsal başarı sağlayan ve toplamda 3 bin 883 adet kapak ve pil toplayan 3 öğrenciye de belgesi verildi
.

        Öğrencilere ödül ve belgelerinin verilmesinin ardından fotoğraf sergisinin açılışı kurdela kesimi yapılarak gerçekleştirildi. Ardından katılımcılar, sergiyi gezdi.

        Sergimizde ilk 4 derecenin yanı sıra sergilemeye layık görülen 15 eser de katılımcıların beğenisine sunuldu. Öğrencilerimizin bu yıl yarışmaya gösterdiği ilgi yoğun oldu. Jüri de dereceye giren eserleri belirlemede oldukça zorlandı. 

          Törene, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Talat Pek, İlçe Mili Eğitim Müdürü Musa Konuk, İlçe Müftüsü Mahmut Çelikoğlu,  Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı,  Memur Sen İlçe Başkanı Halil Yavşil, kurum amirleri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Ödüllü, 23, Nisan, Fotoğrafları, Sergilendi,
Yorumlar
Haber Yazılımı