Haber Detayı
06 Ocak 2015 - Salı 19:56 Bu haber 5530 kez okundu
 
Öğretmenler Arası Voleybol Turnuvası
BEYŞEHİR - Beyşehir'de, öğretmenlerden oluşan voleybol takımları arasında düzenlenen turnuva birbirinden çekişmeli müsabakalara sahne oluyor.
Spor Haberi
Öğretmenler Arası Voleybol Turnuvası

BEYŞEHİR - Beyşehir Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen voleybol turnuvası başladı. 
        Beyşehir Kaymakamlığı himayesinde, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından sporun birleştirici gücünün temel alınarak okul ve eğitim kurumlarındaki çalışanlar arasında birlik ve beraberliğin sağlanması, dostluk ve arkadaşlıkların artırılması maksadıyla ortaklaşa olarak düzenlenen turnuvada 3 ayrı grupta 27 okul voleybol takımı mücadele ediyor.
       Beyşehir Kapalı Spor Salonu'nda başlayan ve öğretmenler ile idarecilerden oluşan voleybol takımları, grup müsabakalarının ardından final grubu karşılaşmalarında ipi göğüsleyebilmek için mücadele verecek.
       100 müsabakanın oynanacağı  turnuvanın ilk karşılaşmaları oynanırken turnuvayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, Milli Eğitim Şube Müdürü Rüştü Beğendi, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mehmet Bayındır ve  voleybol takımlarının taraftar grupları da izliyor.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİR, , Beyşehirde, öğretmenlerden, oluşan, voleybol, takımları, arasında, d
Yorumlar
Haber Yazılımı