Haber Detayı
19 Nisan 2018 - Perşembe 09:30 Bu haber 6494 kez okundu
 
Okul İdarecilerinden Özaltun’a Teşekkür Ziyareti
BEYŞEHİR - Beyşehir Vali Kemal Katıtaş Anadolu Lisesi idarecileri, Beyşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.
Güncel Haberi
Okul İdarecilerinden Özaltun’a Teşekkür Ziyareti

BEYŞEHİR - Vali Kemal Katıtaş Anadolu Lisesi Müdürü  Murat Emlik, Müdür Yardımcısı Osman Esen kendisine eşlik eden Okul Öğrenci Meclis Başkanı Umut Tekeli ve personeliyle birlikte Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun’u makamında ziyaret etti.

        Okul idarecileri, Başkan Özaltun’a Beyşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından okul bahçesinde yürütülen sıcak asfalt çalışmaları ve ihtiyacı duyulan kamelya talebinin yerine getirilmesinden dolayı teşekkür etti.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Murat Özaltun da Beyşehir Belediyesi olarak ilçedeki eğitim çıtasının en üst noktaya çıkarılması hedefi doğrultusunda tüm eğitim kurumlarına her alanda destek vermenin gayreti içerisinde olduklarını belirterek, “Vali Kemal Katıtaş Anadolu Lisesi’ne yaptığımız ziyaretimizde de okul idarecilerimiz ve öğrencilerimiz tarafından dile getirilen talepleri hemen dikkate alarak, söz verdiğimiz gibi okul bahçesindeki sıcak asfalt çalışmalarını ekiplerimizce kısa süre içerisinde tamamladık. Kemalya taleplerini de yerine getirdik. İlçemizde, eğitim kurumlarımızdan gelen yerine getirebileceğimiz her türlü talebi imkanlarımız ölçüsünde karşılamaya çalışıyor, geleceğimizin teminatı olan  öğrencilerimizle gurur duyuyoruz” dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Okul, İdarecilerinden, Özaltun’a, Teşekkür, Ziyareti,
Yorumlar
Haber Yazılımı