Haber Detayı
18 Aralık 2017 - Pazartesi 09:35 Bu haber 7576 kez okundu
 
Özaltun: Son 15 Yılda Yapılan Hizmeti Biz 3,5 Yılda Yaptık
BEYŞEHİR - Ak Parti Gençlik Kolları kongresinde konuşan Belediye Başkanı Özaltun; “Beyşehir’de son 15 yılın toplamında yapılan hizmeti, biz 3,5 yılda yaptık” dedi.
Siyaset Haberi
Özaltun: Son 15 Yılda Yapılan Hizmeti Biz 3,5 Yılda Yaptık

BEYŞEHİR - Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Mesire Alanı’nda gerçekleştirilen AK Parti Beyşehir İlçe Gençlik Kolları’nın 5.olağan genel kurulunda ilçe başkanlığı görevine Hasan Hüseyin Sert getirildi, yeni dönemde görev alacak yönetim kurulu üyeleri de belirlendi.

         Kongrede konuşan Belediye Başkanı Özaltun, son 3,5 yılda hayata geçirilen Belediye ve devlet yatırımlarını anlattı. Beyşehir’de dönemlerinde büyük bölümü ilk olan pekçok yatırıma imza attıklarını dile getiren Özaltun, “Geçmişte ilçemize hizmet etmiş tüm belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum, hepsi de mutlaka memleketimize güzel şeyler yapmak istemiştir ve yapmıştır. Ama, şunu iddia ediyorum; geçen 15 yılın toplamında yapılan hizmeti biz 3,5 yıllık süreçte yaptık. Bunu çalışma arkadaşlarımızın hazırladığı rapora dayanarak söylüyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte de daha çok hizmetler yapmaya devam edeceğiz.Çünkü arkamızda AK Parti var, AK gençlik var” dedi.

BEYŞEHİR’DEKİ TOPLU KONUT HAMLELERİ…

      Konuşmasında, Beyşehir Belediyesi’nin girişimleri ile başlatılan ilçe genelindeki toplu konut yatırımlarına da dikkat çeken ve ilçe merkezinde 500 konutluk 2.etap toplu konut projesinin hayata geçirilmesinin ardından, dış mahallelerde bu konuda yürütülen çalışmalara değinen Özaltun, “Huğlu’da da 100 konutluk toplu konut projesini hayata geçirdik. 100 talep imzasını bulan tüm dış mahallelerimizde bu projeleri yapacağız. Bugüne kadar Belediye olarak 18 farklı dış mahallemiz için TOKİ Başkanlığı’na toplu konut müracaatımız oldu. İnşallah, bunlar etap etap, parça parça gerçekleştirilecek. Ayrıca, yapımı tamamlanan yeni Devlet Hastanemizin yan tarafında da emeklilerimizi de bu dönemde toplu konutlarına kavuşturmuş olacağız” dedi.

AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Şenol da, kongrede yaptığı konuşmada, 3 yıl içerisinde gençlik kollarıyla birlikte iki seçim ve bir referandum sürecini yaşadıklarını hatırlatarak, “Hepsine tek tek teşekkür ediyorum, çünkü bütün çalışmalarımızda bizim gerçekten lojistik desteğimiz ve hemen hemen her şeyimiz gençlik kollarımız olmuştur. Ana kademe olarak hizmetlerinden ötürü gençlik kolları başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

“AK PARTİ KADROLARI GENÇLEŞİYOR…”

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Selman Özboyacı  ise konuşmasında,    kongre süreçlerinin AK Parti için çok çok önemli süreçler olduğunu dile getirerek, “Yenilenme, tazelenme süreçleri… 81 ilimizde, 921 ilçemizde ana kadememiz, gençlik ve kadın kollarımız bütün teşkilatımız olarak bir tazelenmeye, yenilenmeye gidiyoruz ama  bu kongrelerin bir özelliği var, özellikle belirtmek isterim, bu kongreler AK Parti kadrolarının daha önce hiç olmadığı kadar gençleştiği kongreler oluyor” şeklinde sözlere yer verdi.

AK Parti Konya İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Murat Koru da, ülke olarak çok önemli bir süreçten geçtiklerine dikkati çektiği konuşmasında, 2019 seçimleri için şimdiden hazırlıklara başlanması gerektiğine vurgu yaptı, “Dünyanın bütün şer odaklarının ülkemiz, Anadolu coğrafyası ve cumhurbaşkanımız üzerinde kumpaslar, planlar kurmaya gayret ettiği bu süreçte hepimizin yükü daha da ağırlaşıyor. İşgal ettiğimiz makam ve koltukların önemine haiz olmamız icap ediyor. Dolayısıyla, Beyşehir gençliği, teşkilatı güçlü olursa biz il teşkilatı olarak güçlü oluruz. İl teşkilatımız güçlü olursa genel merkez teşkilatlanmalarımız güçlü olur. Genel merkezimiz güçlü olursa Recep Tayyip Erdoğan güçlü olur, Erdoğan’ın güçlü olması ise ümmetin, mazlumların, Filistin’in güçlü olması demektir” diye konuştu.

       AK Parti Beyşehir Gençlik Kolları Başkanlığı’nı  Hasan Hüseyin Sert’e devreden Mustafa Saygılı da, konuşmasında, bugüne kadar gençlik kolları olarak yürüttükleri çalışmalardan söz ederken, bundan sonraki süreçte görev yapacak yeni ilçe başkanı ve yönetimine başarı dileğinde bulundu. 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Özaltun:, Son, 15, Yılda, Yapılan, Hizmeti, Biz, 3,5, Yılda, Yaptık,
Yorumlar
Haber Yazılımı