Haber Detayı
03 Şubat 2020 - Pazartesi 10:39 Bu haber 6673 kez okundu
 
Özel günde masaya oturdular
BEYŞEHİR - Beyşehir’de 02.02.2020 tarihi için başvuruda bulunan 3 çiftin nikahı düzenlenen törenle kıyıldı.
Yaşam Haberi
Özel günde masaya oturdular

BEYŞEHİR - Beyşehir’de 02.02.2020 tarihi için başvuruda bulunan 3 çiftin nikahı düzenlenen törenle kıyıldı.

Beyşehir’de, 2 sayısının uyum gösterdiği tarih olan 02.02.2020 tarihini özel gün olarak seçen bazı çiftler, bu tarihte evlenebilmek için Beyşehir Belediyesi Evlendirme Memurluğu’na haftalar öncesinden nikahlarının kıyılması amacıyla başvuruda bulundu.

Evlilik yıldönümlerini 02.02.2020 tarihine getirmek isteyen çiftler, nikah günü geldiğinde Beyşehir Belediyesi Evlendirme Memurluğu’nda başvuru işlemlerinin tamamlanmasının ardından geldikleri belediyede nikahlarının kıyılması için sırada bekledi. Sırasıyla nikah işlemleri yapılan çiftler, mutluluğa ilk adımlarını atmış oldu.

Evlenmek isteyen çiftler aylar öncesinde bu tarihi tercih ettiklerini belirtirken, nikah tarihlerinin unutulmaz olmasını istediklerini söyledi.

Özel günde bu 3 çiftiin her günleri böyle özel olsun diyen Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır ise böyle tarihlerde nikah yoğunluğu yaşayabildiklerini belirterek, “Yoğunluklarımız hep böyle anlamlı ve özel olsun. Bu yavrularımız girdikleri dünya evinde günleri hep özel geçsin. Böyle güzel bir tarihte evlenerek mutluluğa ‘evet’ diyen çiftlerimizi kutluyor, bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.

SÖZ NİŞAN VE NİKAH TARİHLERİ DE ÖZEL

Nikah töreninde tüm dikkatleri üzerine çeken ise Ağmış ve Ağar aileleri oldu.

Evliliğe atılan ilk adımdan itibaren özel günlere özen gösteren Ağmış ve Ağar aileleri 08.08.2018 söz, 09.09.2019 nişan ve 02.02.2020 de nikah kıyarak tüm dikkatleri üzerlerine çekti.

Yedi yıllık birlikteliği olan Şeyma ve Resul çifti, özel günlerin anlamlı olduğunu ve bu günleri beklediklerini söyleyerek açıklama yaptılar. Ağmış çifti, “ Yedi yıllır birliktelik sonucu evliliğe adım attık. Bizim için özel günler çok önemli çünkü 08.08.2018 söz, 09.09.2019 nişan ve 02.02.2020 de nikah merasimimiz gerçekleşti. Tabi bu günlere anlam katmak kolay değil söz, nişan ve nikah merasimimiz biraz zaman aldı. Çok mutluyuz, bugün dünya evine giren tüm çiftlere ömür boyu mutluluklar dileriz” şeklinde konuştular.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Özel, günde, masaya, oturdular,
Yorumlar
Haber Yazılımı