Haber Detayı
27 Ekim 2021 - Çarşamba 23:02 Bu haber 15641 kez okundu
 
PANKOBİRLİK’in yeni başkanı Ramazan Erkoyuncu oldu
50 binden fazla delege sayısıyla Türkiye’nin en büyük kooperatifleri arasında olan Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi seçimleri tamamlandı
Güncel Haberi
PANKOBİRLİK’in yeni başkanı Ramazan Erkoyuncu oldu

50 binden fazla delege sayısıyla Türkiye’nin en büyük kooperatifleri arasında olan Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi seçimleri tamamlandı. Yapılan oylama sonucunda yeni başkan Ramazan Erkoyuncu 4 bin 624 oyla PANKOBİRLİK’in yeni başkanı oldu

Diğer adayların oyları ise şöyle: Özkan Taşpınar  3997, Yusuf Erdem 2337, Alişan Taşpınar 1529, Mehmet Öğdüm 161. Oyların 167'si geçersiz sayılırken 22 oy ise boş çıktı.

Resmi sonuçların açıklanmasının ardından PANKOBİRLİK üyeleri ile bir araya gelen Başkan Ramazan Erkoyuncu, burada yaptığı açıklamada "Ben kazanmadım, siz kazandınız" dedi.

Erkoyuncu: "Kocaman yüreklerle çıktınız. Allah hepinizden razı olsun. Ben asla vefasız değilim. Bu seçimi ben kazanmadım, siz kazandınız. Yaptıklarınızı asla unutmam. Ben de dahil artık bütün gücümüzü  bu kurumu ayağa kaldırmak için harcayacağız. Hepinize çok teşekkür ederim saygılar sunarım" dedi.

Ramazan Erkoyuncu Kimdir?

Ramazan Erkoyuncu, Çumra Türkmen Camili mahallesinde 1957 tarihinde doğdu. Küçük yaşlardan itibaren çiftçilik ve esnaflık yapan Çumralılar’ın yakından tanıdığı bir isim olan, Ramazan Erkoyuncu, Çumra Şeker'in kuruluşunda da yer aldı.

Konya Şeker yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Erkoyuncu, inşaat, tarım ve gıda sektöründe hizmet veriyor.

Erkoyuncu, Çumra Şeker'in kuruluşunda ve Şeker Süt'te yönetim kurulu başkanlığı yaptı.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: PANKOBİRLİK’in, yeni, başkanı, Ramazan, Erkoyuncu, oldu,
Yorumlar
Haber Yazılımı