Haber Detayı
11 Kasım 2020 - Çarşamba 09:41 Bu haber 7757 kez okundu
 
RİDA'dan 550 yetim çocuğa kışlık
RİDA Uluslararası Yetim ve Muhtaçlara Yardım Derneği ile Oyuncaksız Çocuklar İçin Derneğinin ortaklaşa gerçekleştirdikleri program ile Konya’da bulunan 550 Yetim ve ihtiyaçlı çocuğa yaklaşan kış öncesi mont ve bot dağıtımı yapıldı
Yaşam Haberi
RİDA'dan 550 yetim çocuğa kışlık

RİDA Uluslararası Yetim ve Muhtaçlara Yardım Derneği ile Oyuncaksız Çocuklar İçin Derneğinin ortaklaşa gerçekleştirdikleri program ile Konya’da bulunan 550 Yetim ve ihtiyaçlı çocuğa yaklaşan kış öncesi mont ve bot dağıtımı yapıldı.

Soğukların başladığı ve kışın yaklaştığı şu günlerde yetim, öksüz, engelli ve ihtiyaç sahibi çocukların yüreklerini ısıtmak amacıyla yola çıktıklarını belirten RİDA Derneği Başkan Yardımcısı Selim Doğdu, yardımlar ve program hakkında bilgi verdi. Doğdu konuşmasında şu sözlere yer verdi.

“RİDA Derneği ve Oyuncaksız Çocuklar İçin Derneği ile birlikte gerçekleştirdiğimiz program kapsamında gönüllülerimizin de desteği ile 550 yavrumuza yaklaşmakta olan kış öncesinde mont ve bot dağıtımını gerçekleştirdik. Soğukların başladığı şu günlerde dağıttığımız bu mont ve botlar ile yavrularımızın ve ailelerimizin gözlerinde şunu gördük ki, küçük bedenlerini ısıtırken aslında onların yüreklerini de ısıtmış olduk.  Çok bereketli bir program oldu. Katkı sağlayan bağışçılarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.”

Yaklaşmakta olan kış ayı için zor durumda olan ihtiyaç sahiplerini gözetmenin gerekliliğinden bahseden Doğdu sözlerine şöyle devam etti. “ Tabiki kış ayı garipler ve mazlumlar için zordur. Bizler bu zor kış şartlarında bu çocukları ve aileleri unutmamamız gerekiyor. Komşularımızı, mahallemizdeki ve şehrimizdeki yetimleri ve ihtiyaç sahiplerini görmezden gelmeyelim. Onlara yardım elimizi uzatalım. RİDA Derneği ve Oyuncaksız Çocuklar İçin Derneği olarak bizler bağışçılarımızın desteğiyle bu ailelerimize aylık düzenli gıda yardımlarımıza devam ediyoruz. Her yıl olduğu gibi bu ailelere kışlık soba, kömür, battaniye vb. yardımları yapmaya devam edeceğiz” dedi. Doğdu son olarak bu konuda hayırseverleri hassas davranmaya ve destek olmaya davet etti. 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: RİDA'dan, 550, yetim, çocuğa, kışlık,
Yorumlar
Haber Yazılımı