Haber Detayı
25 Eylül 2014 - Perşembe 11:03 Bu haber 3898 kez okundu
 
"Sağlıklı Nesiller" Oyunu Okullarda Sahneleniyor
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi tarafından organize edilen ‘Sağlıklı Nesiller’ isimli tiyatro gösterisi Beyşehir’deki okullarda sahne almaya başladı.
Eğitim-Kültür Haberi

        BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik uygulamaları çerçevesinde eğitime katkısını sürdürüyor. Beyşehir’deki okullarda gösterime giren ‘Sağlıklı Nesiller’ isimli tiyatro oyunu ilkokulda öğrenim gören öğrencilere temizlik, sağlık, beslenme, anne ve babaya saygı, arkadaş ilişkileri gibi temel değerler konularında hayata dair önemli dersler veriyor.
         Belediye Başkan Yardımcısı Kahraman Kamil Göksu ve Belediye Meclis Üyesi Mahmut Yılmaz’ında çocuklarla birlikte izlediği Tiyatro gösteri hakkında bilgi veren Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun,“Sağlıklı Nesiller çocuklarımızın sağlıklı beslenmeleri, temizlik alışkanlıkları ve toplumumuzun temel değerlerini hakkında önemli mesajlar içeren eğitici ve eğlenceli bir tiyatro gösterisi. Yarınlarımızın çocuklarımızın bedenen ve ruhen sağlıklı bireyler olarak yetişmesi ülkemizin geleceği adına çok önemli, bizde belediye olarak bu tür sosyal, eğitici ve öğretici programları sık sık yapmaya devam edeceğiz.” dedi.
        Sağlıklı Nesiller isimli tiyatro oyunu 1 Ekim Çarşamba gününe kadar Beyşehir’in 22 mahallesinde eğitim veren ilkokullarda gösterimde olacak.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİR, , Beyşehir, Belediyesi, tarafından, organize, edilen, ‘Sağlıklı, Nesil
Yorumlar
Haber Yazılımı